Konte pokrenuo Totenhem, desetkovani Lids pao u drugom poluvremenu

Pevci zabeležili prvi trijumf u ligi sa novim trenerom

  • 0
Totenhem - Lids Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Totenhema savladali su na svom stadionu Lids posle preokreta - 2:1 (0:1), na zatvaranju 12. kola Premijer lige Engleske.

Totenhem je odigrao očajno prvo poluvreme, u kome je destkovani Lids bez nekoliko standardnih igrača u potpunosti dominirao i zasluženo poveo. Igrao se 44. minut kada je Džek Herison centrirao kroz peterac, a Danijel Džejms savladao Ljorisa za 0:1.

Domaći tim je zaigrao mnogo bolje u nastavku verovatno posle kritika harizmatipčnog Antonija Kontea.

Hari Kejn je pogodio stativu u situaciji jedan na jedan, a potom je i Son pogodio prečku. U 58. minutu ofanziva se isplatila, Lukas Mura je vratio povratnu za Hejbjerga koji je pogodio za 1:1.

Taj pogodak dao je vetar u leđa domaćoj ekipi, a u 69. minutu Totenhem je preokrenuo uz dosta sreće. Dajer je izveo slobodnjak, lopta se odbila od živog zida do stative pravo na nogu Regijonu koji je pogodio za 2:1.

Totenhem je uspeo da sačuva prednost i sa tri boda skoči na sedmo mesto sa 19 bodova, koliko imaju i Vulvsi, dok je Lids ostao prvi iznad crte sa 11 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA