≫ 

VAR spasio Čuku od bruke na Banovom Brdu: Novi Pazar u nadoknadi ostao bez tri boda

Gosti iz Novog Pazara se kući vraćaju zadovoljni

  • 1
FK Čukarički

Foto: FK Čukarički

Fudbaleri Čukaričkog su uspeli da izvuku remi protiv Novog Pazara (1:1) i to tek u 94. minutu sa penala, posle intervencije VAR sobe. Mogao je Čukarički i do pobede, ali je golman Novog Pazara načinio nestvarnu odbranu u 96. minutu utakmice.

Meč su pored loše igre na obe strane obeležio i sudija Maksimović koji je prvo pokazao pet minuta nadoknade, da bi potom svirao kraj dok je ekipa Čukaričkog imao korner, koji nije dozovlio da se izvede, iako je prethodno četiri minuta gledao snimak VAR sobe.

Igra Čukarički stvarno sjajno ove sezone, nisu sebi dopuštali kikseve o čemu govori i činjenica da im su u dosadašnjih 17 kola, pretrpeli tek tri poraza, od čega su dva došla u mečevima sa Crvenom zvezdom i Partizanom. Međutim, ovako slab rezultat protiv "Fenjeraša" lige apsolutni niko nije očekivao.

Pazarci će i uprkos ovom bodu ostati zakovani na samo dno tabele, gde imaju tek 12 bodova. Ove dve ekipe su igrale i pre četiri dana, samo što je domaćin bio Novi Pazar, a tada je rezultat bio 2:2.

Pogodak za Čukarički delo je Bojana Čerčarića, koji je uspeo u 37. minutu da postigne gol. Šutirao je jedan fudbaler, lopta je pogodila prečku, pa je potom Čečarić bio najspretniji i ubacio ju je u gol.

Izjednačenje "Brđanima" doneo je Stefan Čolović golom s penala, koji je dodeljen tek nakon asistencije VAR sobe. A nije to bilo sve, iako su tek izjednačili u 94. minutu, odmah su posle toga imali i veliku šansu. Ubacio je Endiaje sa strane, lopta je prodefilovala kroz peterac, došla je do Ergelaša, ali je njegov udarac sa šest metara odbranio golman Novog Pazara.

Video: Čuka se spasla poraza: Penal u foto-finišu doneo remi protiv Novog Pazara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA