≫ 

Srpski inat proradio u Danskoj: Igrač provocirao Makarića, ovaj mu se posle smejao u lice

Danska ekipa doslovno cveta ove sezone

  • 0
Milan Makarić, Alborg Printskrin: Twitter / FrederikVejby

Fudbaleri Alborga ove sezone igraju više nego dobro, oni se nalaze na trećem mestu u prvenstvu sa samo šest bodova manje od prvoplasiranog Midtjilanda. Zasluge idu celom timu, ali i napadaču Milanu Makariću, koji je stigao ovog leta. Srbin je pokazao i svoju narav u meču sa Sonderskijem, kada je otvoreno odgovorio na prozivke.

Alborg je bio tim koji je zatvarao 16. kolo prvenstva Danske protiv Sonderskija na gostujućem terenu, gde je bio veliki favorit ukoliko se uzme u obzir pozicija domaćina (pretposlednje mesto, samo devet bodova).

Međutim, stvari nisu krenule kako treba, Holm je doveo domaćina u vođstvo u 35. minutu, a potom je provocirao fudbalere Alborga. Goste kao da je to posebno dotaklo, pošto su tri minuta nakon toga došli do izjednačenja, čime se i otišlo na poluvreme.

Na samom startu drugog poluvremena, Kasper Kusk je postigao gol za vođstvo Alborga od 2:1, a to je proslavio i Milan Makarić. On je dotrčao do gorepomenutog Holma i istom gestikulacijom je proslavio njemu u lice.

Konačnih 3:1 je postavio Prip svojim drugim pogotkom na meču u 90. minutu.

Video: Heroj Radnika iz Surdulice u suzama posvetio pobedu ocu koji se boiri s koronom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA