Za flašicu u glavu kazna 3 evra?! Našli navijača koji je pogodio Pajea, čeka ga zatvor

Osim novčane, očekuje ga i zatvorska kazna, a radi se razvedenom čoveku koji ima ćerku od četiri godine...

  • 2
Dimtiri Paje, Lion - Marselj Foto: Printscreen/Stremwoo

Derbi u Francuskoj ligi između Olimpika iz Liona i istoimenog kluba iz Marselja prekinut je na samom startu kada je jedan od navijača Liona pogodio zvezdu protivničke ekipe flašicom u glavu, a sada je taj navijač uhvaćen i određena mu je novčana, ali i zatvorska kazna.

Igrao se četvrti minut susreta, Paje je došao do kornera kako bi isti i izveo, međutim, flašica vode je doletela sa tribina i pogodila ga je u glavu, čime je označen i prekid utakmice koja se potom nije ni nastavila.

Vlasti su identifikovale ovog huligana, odvele su ga pred sud gde mu je izrečena kazna od šest meseci zatvora (uslovna od dve godine), dok će morati da plati i tri evra novčane kazne - po jedan evro Marselju, Pajeu i Ligi 1. Akteri incidenta nisu hteli da ga terete novčanom kaznom, te stoga je i dobio ovaj simbolični iznos.

Ujedno, dobio je i zabranu ulaska na stadione u Francuskoj u trajanju od pet godina.

Ovaj navijač nije prestao da iznenađuje, pošto je na suđenje došao u dukserici Bajerna iz Minhena, a poručio je da mu je Paje i bio meta, ali je želeo da ga zaplaši, ne i da ga pogodi. Takođe, njemu ovo neće biti prvi "izlet" u zatvorsku ćeliju, pošto je tamo proveo već četiri meseca zbog prevare. On je i razveden, dok ima i čerku od četiri godine.

Video: Veliki derbi se igrao danas u Beogradu: Na tribinama je bilo vatreno, petoligaš izbacio srpskoligaša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brajan

    23. novembar 2021 | 18:56

    Da se kod nas desilo ovo raznorazni evropeisti,aide,zene u crnom,helsinski odbor za ljudska prava...trazili bi minimum 20god zatvora ali posto je ovo slucaj iz francuske zaboravice se koliko vec sutra

  • Danijel

    23. novembar 2021 | 18:24

    Da li ima 3e ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA