≫ 

Debakl Zvezdinih omladinaca u Italiji, Empolijeva "petarda" pukla na putu do Lige šampiona

Ponižavajući rezultat za crveno-bele...

  • 18
Omladinci crvene zvezde Foto: MN Press

Ponadali su se omladinci Crvene zvezde da mogu do učešća u Ligi šampiona, ali na putu do iste im se isprečio Empoli, koji je nakon 1:1 u Beogradu, na domaćem terenu slavio sa ogromnih 5:0, čime su naneli jedan od najubedljivih poraza ovoj ekipi iz Beograda.

Nastavljena je agonija loših rezultata omladinskih selekcija, nakon katastrofalnih izdanja reprezentativnih selekcija do 19 i do 21 godine, loše se pokazala i ekipa Crvene zvezde.

Empoli je dominirao od samog početka, poput zmije udava je stegao Beograđane i nije ih popustio ni u jednom trenutku meča, što je i doprinelo da se utakmica završi ovako ubedljivim porazom Zvezde.

Poveli su fudbaleri Empolija već u 14. minutu preko Magacua, da bi Aslani dva minuta kasnije duplirao prednost. Već tada je bilo jasno da crveno-beli zapravo i nemaju šta da traže, ali nisu hteli Italijani tu da se zaustave. Igrao se 16. minut drugog poluvremena, kada je i Baldanci postigao gol.

Na 4:0 je povisio Aslani iz penala, da bi konačnih 5:0 postavio Logrejko u 93. minutu utakmice.

O nemoći Crvene zvezde govori podatak da tokom 90 minuta nisu uputili šut u okvir gola, ruku na srce, opravdanje za to može da leži i u činjenici da Marko Lazetić nije bio u protokolu za ovaj meč, jer će verovatno Dejan Stanković računati na njega u meču sa Ludogorecom.

Ako negde može da se nađe opravdanje za igrače Zvezde za ovako težak poraz, onda to može da bude i podatak da je Empoli igrao uglavnom sa igračima koji su 2003. i 2002. godište, dok su Zvezdini igrači mahom 2004. i 2005. godište, dok je čitava generacija 2003. u Grafičaru.

Video: Zvezdin biser izveo magiju kao Mesi, izlomio kičmu cele odbrane i dao gol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    23. novembar 2021 | 22:10

    Ovo me u opšte, ali u opšte ne čudi jer ste ceo sport, tako i fudbal prilagodili sistemima da samo "mamina" i " tatina" deca znaju kako da igraju fudbal, tako i sve ostale sportove...a talenti...deca sa sela...ceo sistem je definitivno spreman za dooobar reset...

  • 18 - 0 tri utakmice

    23. novembar 2021 | 21:53

    Sramocenje srbije pocinje od malih nogu..

  • Hehr

    23. novembar 2021 | 21:09

    Ocekivano..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA