≫ 

"Neka misle da su favoriti, došli smo da pobedimo": Bugari desetkovani, ali naoštreni za Zvezdu

Trener i napadač Ludogreca najavljuju ofanzivu na Marakani

  • 0
Stanislav Genčev, Ludogorec Foto: Printscreen/You Tube/PFC Ludogorets

Desetkovani, ali puni optimizma, stigli su u Beograd fudbaleri bugarskog šampiona Ludogoreca.

Iako je Crvenoj zvezdi nametnuta uloga favorita u sutrašnjem meču Lige Evrope iz nekoliko razloga, trener gostiju Stanislav Genčev ne pomišlja na predaju.

- Svakom treneru je teško kada nema važne igrače. Došli smo da igramo dobar fudbal, imamo potrebne kvalitete i možemo da pobedimo ovde. Došli smo po tri boda. Ako osvojimo samo jedan, završavamo učešće u Evropi. Ludogorec nikada nije imao ovako mlad tim. Naš učinak nije tako loš, imamo samo dva poraza u Bugarskoj, igrali smo za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona - rekao je Genčev, pa dodao:

- U procesu smo izgradnje stila igre. Crvena zvezda ima mnogo iskusniji sastav, ali joj to ne daje prednost. Više volim da igram pod velikim protiskom protiv jakih protivnika, jer igrači ostaju fokusirani sve vreme.

Kiril Despodov, verovatno najbolji igrač Ludogoreca, takođe kaže da se ne plaši.

- Neka misle da su favoriti. Bitno je kako mi igramo. Šta misli protivnički tim ne treba da nas zanima. Osećam se veoma dobro, nisam trenirao nekih pet dana, ali pre toga sam igrao utakmice na svaka tri dana, tako da nisam ispao iz ritma. Osećam se veoma dobro i motivisan sam da pričamo na terenu - rekao je Despodov.

Kiril Despodov, Ludogorec Foto: Printscreen/You Tube/PFC Ludogorets

Reprezentativac Bugarske je postigao šest golova na 22 utakmice ove sezone, a u grupnoj fazi Lige Evrope samo jedan.

- Nedostaju mi golovi, dešava se. Svima nedostaju. Uđete u gol-šansu, promašite. Spreman sam, nikad se ne zna. Mogu da postignem 19 golova u naredne dve utakmice. Svi se naljute kada promaše, ali to je normalno, ima toga u igri. Nadam se da ću početi da postižem još golova u Evropi - rekao je napadač Ludogoreca.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA