Zdjelar posle šokantnog poraza od Flore: "Šta je, tu je..."

Fudbaleri Partizana imaće još jednu priliku u Beogradu, protiv Anortozisa, da obezbede evropsko proleće

  • 8
Saša Zdjelar Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Partizana doživeli su šokantan poraz u Estoniji od ekipe Flore (1:0). Domaći su time došli do prvog trijumfa ikada za neki klub iz ove zemlje u grupnoj fazi evropskih kupova, a crno-beli su odigrali jako, jako slab meč.

Ovaj poraz prošao je u senci povrede Lazara Markovića, koji je pred kraj utakmice nezgodno pao, a prema prvim informacijama sa lica mesta, nastradala mu je ključna kost.

Pred kamere je posle neuspeha stao Saša Zdjelar, koji je bio svestan da njegova ekipa nije zabeležila rezultat kojem se nadala, ali je jasno da će postojati još jedna šansa da se do evropskog proleća dođe u Beogradu.

- Svi smo očekivali pozitivniji rezultat. Imali smo peh, igrali sa igračem manje i tad smo primili gol. Imali smo šanse u drugom poluvremenu. Moramo da idemo dalje, čekaju nas bitne utakmice, šta je tu je. Idemo dalje. Imamo još jednu utakmicu kod kuće, pred našim navijačima. Još jedna prilika da se plasiramo... - rekao je Zdjelar.

Video: Partizan šokiran u finišu prvog poluvremena u Talinu: Maestralna akcija i još lepši pogodak glavom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ris

    25. novembar 2021 | 18:55

    Sta je tu je??Sram vas bilo!!Da su neka druga vremena sa takvim stavom ne bi sakupio 3 meca u partizanu

  • ljuba

    25. novembar 2021 | 18:57

    Sramota

  • S. D

    25. novembar 2021 | 19:05

    Sram te i vas bilo, pored ovakve partije očekuje navijače na tribini, kad ce neko realno da izađe i kaže igrali smo loše, očajno, užasno, a ne uvek neki glupi izgovori. Užas ko koga ovde laže

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA