≫ 

"Uroševiću pukla arkada, Markoviću kost": Stanojević utučen posle horor večeri u Talinu

Poraženi i izranjavani vraćaju se crno-beli za Beograd

  • 19
Aleksandar Stanojević Foto: Marko Jovanović

Brzo će u Partizanu poželeti da zaborave meč u Talinu, jer protiv Flore ne da su samo poraženi, već su tokom većeg dela meča igrali ispod svakog nivoa, što ih je na kraju skupo i koštalo. Crno-beli su na taj način propustili priliku da već sada obezbede plasman u drugu fazu takmičenja i moraće da čekaju duel poslednjeg kola sa Anortozisom kako bi ostvarili zacrtani cilj.

Stanojević je posle meča delovao očekivao neraspoloženo, smatrao je da su pehovi, uz lošu igru, odveli njegov tim u poraz.

- Čestitam Flori na pobedi. Danas nismo dobro odigrali utakmicu, imali smo previše pehova tokom meča. Primili smo gol u 44. minutu, tada je pukla arkada Uroševiću, posle je Markoviću pukla ključna kost. To je to, moramo da se podignemo i nastavimo dalje posle ovog meča, nadamo se boljem izdanju u poslednjem meču sa Anortozisom - rekao je Aleksandar Stanojević.

Upitan da li je četvorostruka izmena posledica onoga čime je bio nezadovoljan na terenu ili, pak, nekog plana koji je podrazumevao i duel sa Voždovcem za vikend, trener je rekao:

- I jedno i drugo, nemate rezultat. loše igrate i naprosto mora da se reaguje, da se ekipa trgne. Slabo smo igrali u prvih 45 miuta, morali smo da krenemo u drugom delu jače, napadali smo, pokušavali, kružili oko odbrane rivala, nekoliko puta nam lopta prolazila kroz njihov kazneni prostor, ali niko neverovatno nije reagovao. Naravno, plan meča je postojao, gledali smo i meč koji dolazi.

Poznato je da je Lazar Marković polomio ključu kost i čekaju se pregledi u bolnici u Talinu, u koju je fudbaler prebačen odmah sa stadioa.

- Marković se ne oseća dobro, pukla mu je kost i otišao je u bolnicu gde će biti zbrinut, pa ćemo posle toga znati mnogo više - zaključio je Aleksandar Stanojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бане

    25. novembar 2021 | 19:25

    Урошевић-аркада,Марковић-кључна, вц шоља-нема папира,време-падала киша а није наручио, клупа за резерве-линија од креча није била повучена праволинијски, могуће због ветра или због Естонске брље...резултат- неправедно, нису их пустили баш су другари неки...

  • No

    25. novembar 2021 | 20:28

    Flora Stanoje kada se bruka on se bruka sa stilom.

  • Partizan pa Bog

    25. novembar 2021 | 20:14

    Štanojko podnesi ostavku a te fudbalere penzionere što si doveo povedi sa sobom pa pravac na antikovid proteste .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA