≫ 

Stanković pobesneo kada je saznao konačan rezultat meča Midtjiland - Braga

Trener Zvezde pomno pratio dešavanja u Herningu

  • 12

Čekali su crveno-beli lepe vesti iz Danske gde je Braga imala remi u džepu u finišu utakmice sa Midtjilandom, ali ih je razočarao Evander koji je pogotkom za 3:2 iz penala u 93. minutu doneo pobedu svom timu.

Pratio se rezultat s nestrpljenjem na travnjaku Marakane po završetku meča sa Ludogrecom, a Dejan Stanković je prosto izgoreo uz portparola Miljana Miloševića koji ga je sa "fleršskora" infromisao o kretanju rezultata.

Na kraju nije imao lepe vesti za šefa stručnog štaba, a Stankovićevu reakciju kad je čuo za pobedu Midtjilanda pogledajte u snimku na početku teksta.

Kada je kasnije na konferenciji upitan o reakciji koju su snimile TV kamere Stanković je rekao sledeće:

- Da sam znao da ću biti na TV-u ne bih sigurno tako reagovao. Šta god da bude u Bragi, mi smo pobedili! Momci su pokazali odanost klubu. Za mene su oni pobednici šta god se desi. Ne pravim odstupnicu, da se razumemo, pošto se ovde ne ceni previše iskrenost, ali sve kad se sabere i oduzme, mi smo pobednici. Imam do Brage još dosta, mnogo smo se potrošili. Ajde da vidimo da li će se neko vratiti. Ne bi bilo u redu da tražim od njih išta više. Gledaćemo da se oporavimo, da tamo budemo pravi i odigramo muški, kao što smo bili večeras - rekao je Stanković.

Zvezda je posle 5. kola prva u grupi F,  u Ligi Evrope, ali je sada u poslednjem kolu čeka pravi pakao, jer će u direktnom duelu protiv Brage u Portugaliji biti odlučeno da li će proći grupu i nastaviti takmičenje u Ligi Evrope, ili će na proleće igrati u nižem rangu u Ligi konferencija.

Tri scenarija postoje, pa je tako Zvezda pobedom sigurno prva, remijem može da bude prva ili druga, a čak i u slučaju poraza postoji šansa da bude druga, ali pod uslovom da Midtjiland ne pobedi Ludogorec u Bugarskoj.

Video: Ivanićev projektil za Zvezdino vođstvo: Parabola o kakvim se slušalo iz priča o Bori Kostiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • shvatio je

    25. novembar 2021 | 21:39

    da nas seli u trecu ligu

  • Ranko

    26. novembar 2021 | 06:22

    Ovaj Stanković nema pojma sa sastavom tima ubacuje ovog srnicama nema pojma sa fudbalom in ti ćele utakmice neoduzme ni jednu jedinu loptu odani se krije poterenu samo diže ruke ajmo nikuda igrač koji vreći 200 evra

  • Rm

    25. novembar 2021 | 23:09

    2:2 ? Moša 3:2

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA