≫ 

Trener Midtjilanda u neverici pao na kolena, imamo promašaj sezone u Zvezdinoj grupi

Nikome nije jasno kako je Isaksen iz ove situacije pogodio prečku

  • 1
Trener Midtjilanda Printskrin: Sport TV 1

Osim po ludom poslednjem kolu koje nas čeka u decembru, grupu Crvene zvezde u Ligi Evrope na kraju sezone možda ćemo pamtiti i po najvećem promašaju u ovom takmičenju!

Naime, na meču između Midtjilanda i Brage u četvrtak veče, napadač domaćeg tima Gustav Isaksen pogodio je prečku u 68. minutu, u situacji kada je najlakše od svega bilo samo to da se lopta ugura u mrežu.

Odlično je Isaksen sve uradio, driblinzima je izblamirao celu odbranu Brage, ali kada je trebalo da povisi rezultat na 3:1 - on je na kraju ponizio i sebe. Toliko da je čak trener danskog tima, ne verujući šta se desilo, završio na kolenima.

Isaksen je, inače, bio strelac drugog gola za Midtjiland koji je u nadoknadi vremena stigao do gola iz penala za veliki trijumf. Da je kojim slučajem ostalo 2:2, Danci bi završili na 3. poziciji i išli bi u Ligu konferencija.

Ovako, Midtjiland ima osam pred gostovanje prežaljenom Ludogorecu, Braga je na devet, dok je Crvena zvezda na prvom mestu sa 10 bodova i da bi tamo ostala treba joj pobeda u Portugaliji. Ili remu ukoliko  Danci ne trijumfuju u Bugarskoj.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA