≫ 

Ivanićev gol u izboru kola LE, Zvezdin vezista se "bori" još sa trojicom

Glasanje traje do podneva

  • 0

Gol koji je vezista Crvene zvezde Mirko Ivanić postigao u četvrtak veče protiv Ludogoreca, imenovan je u uži izbor za najbolji u 5. kolu Lige Evrope!

Ivanić je bio strelac u 57. minutu i doneo je tri zlata vredna boda Zvezdi, a pored nekadašnjeg reprezentativca Crne Gore u konkurenciji su i Diabi iz Leverkuzena, Galeno iz Brage i Medison iz Lestera.

Diabi je sa nekih 16-ak metara u 87. minutu doneo tri boda Leverkuzenu, Galeno je u 85. pogodio za 2:2 u Danskoj, dok je Medison bio strelac za Lisice u 21. minutu. Glasanje traje do podne, a OVDE možete pogledati golove i ostaviti svoj glas.

- Uvek treba biti kao grupa, ne možes sam da pobediš ni da izgubiš. Grupa uvek izbaci jednog pojedinca, sada je to bio Ivanić. To za nas nije iznenađenje, odigrao je do sada dvadesetsedam utakmica koliko smo i odigrali. Svaku je počeo, svaku sjajnu odigrao, ne znam da li je neku završio ranije. Oseća se fenomenalno i neka uživa - analizirao je Dejan Stanković igru Ivanića.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA