≫ 

Dečak uhvatio Borjanov dres, čovek (40) mu ga oteo! Sneža objavila bruku s Marakane: "Plakao sam..."

Supruga Zvezdinog golmana objavila sramnu scenu s Marakane

  • 65
Milan Borjan, FK Crvena zvezda, FK Ludogorec, Deca, navijači, Marakana Foto: FK Crvena zvezda

Preko 20.000 dece bilo je na Marakani na utakmici protiv Ludogoreca. Deca su pružila sjajnu podršku igračima Zvezde i pomogla im da ostvare važnu pobedu i da preuzmu prvo mesto u grupi F posle petog kola.

Na kraju meča igrači Zvezde su želeli da ostave deci i dresove za uspomenu, pa su ih bacili na tribine. Jedan od najtraženijih bio je dres Milana Borjana, koga deca posebno vole. Na tribinama su bili i transparenti dece koja su tražila od njega dres ili rukavice, a Borjan im je uslišio želju.

Bacio je dres u publiku, gde je sreću da ga uhvati imao jedan dečak od 13 godina. Međutim, sreća nije dugo trajala, zbog sramotnog čina jednog starijeg čoveka koji je bio na Marakani verovatno u svojstvu pratioca, koji je navodno oteo dres mališanu i dao ga svojoj ćerki.

- Ako je ovako ne treba više ni da baca dres. Plakao sam. zato što sam uhvatio dres i gurnuo me je čovek od 40 godina i dao dres ćerki. A ja sam uhvatio. Znači razumite, imam 13 godina. Nikad nisam plakao. Ali sinoć jesam. Uhvatio sam dres, svi me udaraju, tada od te devojčice me gurne i pao sam i uzeo mi je dres - jadao se mališan u poruci Sneži Borjan, koja je podelila istu uz komentar da će nepravda biti ispravljena.

- Ovo sam objavila da zamolim ljude da budu ljudi, a ne neljudi. Dečak će dobiti dres od mene, ali oteti detetu... znam i ko je čovek, ali neću objavljivati zbog deteta... Sramni smo - napisala je Sneža Borjan.

Video: Lebronov dres dok još nije bio u NBA košta 400.000 dolara: U pitanju je onaj sa čuvene naslovnice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tt

    26. novembar 2021 | 17:44

    Objavi ime i prezime hulje, otimaca decije radosti i unistitelja decje vere u dobrotu ljudi.

  • Армаггедон

    26. novembar 2021 | 17:59

    Вероватно исти онај што је вређао Златана.Олошка посла.

  • BGD

    26. novembar 2021 | 18:32

    To je Srbija. I takvo je drustvo u kojem se zivi tamo. Hvala ti dragi Boze sto sam otisao od tamo, i kunem vam se, nikad se necu vratiti. Stanje tu se nikad nece promeniti, divljaci ce sa novim generacijama divljati i otimati jos i vise. Her tako ih ucite. Moja deca nece ni znati da poticu odatle. A sramota me zbog mojih dedova i pradedova koji su se borili i branili tu zemlju. Oni su je i idbranili, a mi smo he izgubili i to ne od stranih osvahaca, vec domace bagre, alkoholicara,nasilnika, krezube stoke koja se ne srami nasmehati, i da dalje ne nabrajam…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA