≫ 

Vukadinović razneo Mladost, Vojvodina se približila trećem mestu

Novosađani savladali Lučance na zatvaranju 18. kola - 3:1

  • 2
miljan vukadinović Foto: MN Press

Fudbaleri Vojvodine savladali su Mladost iz Lučana na Karađorđu na zatvaranju 18. kola Superlige sa 3:1 (2:0).

Novosađani su do prednosti stigli za samo dva minuta igre u prvom poluvremenu. Prvo je Mićovića lopta pomalo nesrećno pogodila u ruku, a glavni sudija Simović pokazao na belu tačku.

Precizan je bio Dejan Zukić pa je Vojvodina povela u 31. minutu.

Samo što je lopta krenula sa centra, Voša je duplirala prednost. Miljan Vukadinović je pobegao odbrani Lučanaca i sjajnim lobom po drugi put na meču matirao nemoćnog golmana Kostića za 2:0.

Lučanci su se trgli u drugom poluvremenu, a do počasnog pogotka su stigli u 68. minutu kada su "prodali" dobru kombinaciju iz slobodnog udarca domaćinima. Strelac je bio Saša Jovanović koji je vratio nadu gostima.

Ipak, rezultatska neizvesnost je trajala svega devet minuta, pošto je Vukadinović drugim golom na meču u 77. postavio konačnih 3:1 i trasirao put Novosađanima ka novoj pobedi.

Posle druge vezane pobede izabranici Slavoljuba Đorđevića su izbili na četvrto mesto na tabeli sa dva boda manje u odnosu na Čukarički koji će dobiti konkurenciju u borbi za poziciju iza večitih rivala.

Lučanci posle trećeg vezanog neuspeha ostaju u donjem delu tabele sa 17 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA