≫ 

One su obeležile dodelu Zlatne lopte: Elina, Ana, Sofi i Alesija blistale na ceremoniji

Lepu pratnju je imao i Didije Drogba, kao domaćin ceremonije

  • 0
Zlatna Lopta Foto: AP/Tanjug, Luis Suarez

Dodela Zlatne lopte Lionelu Mesiju izazvala je velike kontroverze, jer su ljubitelji fudbala širom sveta uglavnom složni da Argentinac istu nije zaslužio ove 2021. godine!

Mesi je za 33 glasa pobedio Roberta Levandovskog koji bi, prema svim parametrima, trebalo da bude na prvom mestu - te otuda i ne čudi što se ova poslednja ceremonija Frans Fudbala i te kako komentariše.

Uporedo sa onim takmičarskim delo, komentariše se i onaj revijalni u kom su mnoge lepotice zablistale na "crvenom tepihu." Fokus je, naravno, bio na Mesijevoj suprugi Antoneli Rokuzo, ali daleko do toga da su ostale pale u drugi plan.

Pomenuti Levandovski je došao u društvu supruge Ane, Đanluiđi Donaruma je poveo devojku Alesiju Elafante, Simon Kjer suprugu Elinu, Luis Suarez je takođe bio u društvu žene Sofi Balbi, dok je Didije Drogba, kao domaćin ceremonije, pod rukom držao novinarku Sandi Heribert.

U nastavku možete pogledati i fotografije sa gala večeri u Parizu, kao i one sa Instagrama kada su u pitanju lepše polovine pomenutih fudbalera:

Video: Najdramatičniji stajling Met Gale 2019: Pojavila se sa lusterima i sva je gorela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA