Drama igrača Arsenala: Napali ga bejzbol palicom, hteli da mu ukradu automobil i sat

Na svu sreću po njega, telesnih povreda nije bilo

  • 0

Šokantne scene dolaze nam iz Engleske, gde su tamošnji mediji javili da je fudbaler Arsenala Gabrijel napadnut od strane trojice lopova koji su pokušali da ga opljačkaju!

Centralnog beka vrednog oko 30 miliona evra, koji je bio u društvu prijatelja, pratili su lopovi koji su ga napali bejzbol palicom i zahtevali ključeve od automobila, mobilni telefon i sat.

Snimci koji su se pojavili jasno govore kakvu dramu je Gabrijel preživeo, jer je ispred sebe imao napadača koji mu je pretio bejzbolkom. Odmah mu je dao sat i ključeve automobila, da bi se u međuvremenu čak i potukao sa lopovom.

Mediji u Engleskoj su čak i indetifikovali čoveka koji je napao Gabrijela, a zanimljivo je da je da ga policija već traži zato što je zbog pljačke u avgustu osuđen na pet godina zatvora.

- Gabrijel i njegov prijatelj nisu pretrpeli nikakve telesne povrede, samo je izazvan veliki šok. Lopovi su slučajno napali žrtve koje su bile u dobroj formi i sposobne da se brinu o sebi - izjavio je tužilac u ovom slučaju.

Video: Fudbaleru Čelsija provalnici obili kuću dok je igrao meč Lige šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA