≫ 

Murinjove velike reči na račun Siniše Mihajlovića, trener Rome pominjao i Stankovića

Portugalac će u sredu popodne odmeriti snage baš sa Mihajlovićem

  • 2
Žoze Murinjo Dejan Stanković

Printskrin: Youtube/ sscandry

Svojevremeno su imali neke razmirice, dok su sa klupa vodili Inter i Kataniju, ali su Žoze Murinjo i Siniša Mihajlović u međuvremenu postali veliki prijatelji!

Toliko da se srpski stručnjak u utorak, na konferenciji za medije pred duel njihovih sadašnjih timova Bolonje i Rome, javno zahvalio Murinju što mu je dao podršku u najtežim životnim trenucima.

Mihajlović je mislio na bolest iz koje se, na svu srežu izvukao, dok je Portugalac nekoliko sati kasnije takođe uputio velike reči na račun Srbina za kog je rekao da nije on taj koji bi trebalo da se zahvaljuje.

- Siniša je jedan od mojih, od naših... On je veliki prijatelj mog velikog prjatelja Dejana Stankovića, tako da automatski postaje i moj prijatelj. Mi javni ljudi možemo da imamo pozitivan uticaj i on je sigurno imao na mnoge ljude koji su imali bolest kao i on - rekao je Murinjo i dodao:

- Pokazao je neverovatnu hrabrost i snagu, imam poštovanje i divljenje prema njemu. Bio je primer mnogima i imao je ogromnu hrabrost. On je takođe želeo da radi i da se bavi ovim poslom i nije on taj koji treba da zahvali na mojoj maloj podršci. Ja se njemu, u ime mnogih, zahvaljujem na njegovom primeru.

Inače, Bolonja će danas od 18.30 dočekati Romu koja ima četiri boda više na tabeli, a sam Mihajlović je, između ostalog, u utorak ovo rekao za Murinja:

- On je sjajan trener i odlična osoba. Prijatelji smo, razgovaramo često i veoma sam srećan što ću ga videti na utakmici. Skoro uvek mi se sviđao, samo smo na početku imali razmiricu. Bio je uvek uz mene, čak i u momentima kada sam bio bolestan, nisam to zaboravio. Dolazimo iz zemalja u kojima lojalnost dominira karakterom ljudi, tako da imamo nešto zajedničko.

Video: Poruka Žozea Murinja građanima Uba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1. decembar 2021 | 11:47

    A de ne spomenu Stanojevića mrguda

  • Sale

    1. decembar 2021 | 22:43

    Baš sam gledao tu konfererenciju i čovek nije pomenuo uopšte dotičnog ali ako je zvao redakciju onda u redu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA