≫ 

Ronaldo je i dalje besan: Lajkovao i komentarisao post gde tvrde da je Mesi ukrao Zlatnu loptu!

Ne može Portugalac da se pomiri sa činjenicom da Argentinac sada ima dve Zlatne lopte više od njega

  • 4
FIFA 2017, najbolji, nagrade, svečani prijem Foto: AP/Tanjug

Kristijano Ronaldo je potpuno pobesneo pred dodelu Zlatne lopte, a bes ga ne napušta ni nakon što je za dobitnika po rekordni 7. put proglašen njegov najveći rival Lionel Mesi.

U najavi ceremonije, u medijima se pojavila izjava Paskala Ferea, glavnog urednika Frans fudbala, lista koji dodeljuje "Zlatnu loptu", koji je rekao da je Ronaldova jedina ambicija da završi karijeru sa više Zlatnih lopti od Lionela Mesija i da mu je to lično rekao.

Ronaldo je to oštro demantovao i nazvao Ferea lažovom.

Ipak, da je besan zbog toga što je nagrada pripala Mesiju moglo je da se zaključi na osnovu njegove Instagram aktivnosti. Naime, jedna Instagram stranica posvećena liku i delu Kristijana Ronalda, nabrojila je šta je sve Ronaldo ostvario tokom 2021. godine, uz konstataciju da je on zaslužio Zlatnu loptu, kao i da je Mesi "nestajao" na najvažniim utakmicama, da je osvojio jedino Kopa Ameriku, koja je trebalo da se održava svake četiri godine, a ne kao sada na dve godine razmaka, uz napomenu da Mesi nije dao gol ni u polufinalu. Takođe su se osvrnuli i na njegovu lošu formu od kako je prešao u PSŽ. U tekstu se takođe navodi da je dodela nagrade Mesiju krađa, prljavština i sramota.

Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi Foto: Instagram.com/Daily Sport

- Kome je na kraju nagrada otišla u ruke? Naravno, Mesiju, koji je osvojio samo Kup kralja s Barselonom. Nije postigao gol protiv Reala od trenutka kada je Ronaldo napustio klub, nestajao je u svim velikim utakmicama ove godine i osvojio je Kopa Ameriku, koja treba da se održava svake četiri godine. Nije davao golove ni u polufinalu ni u finalu. Igra u prilično slaboj sezoni za PSŽ individualno.

- Za Kristijana Ronalda ova nagrada treba biti 300 odsto neupitna. Nije bitno što je postigao najllepši gol makazicama, postao prvak u klubu, najbolji strelac svuda i strelac het-trika na Svetskom prvenstvu, oni pronađu način da mu oduzmu priznanje.

- S Mesijem je to potpuno drugačije. Može da ima lošu sezonu, pronađu način da mu daju nagradu. Krađa. Prljavština. Sramota! Jednostavno žalosno. Ko je video, video je. Svi koji su dovoljno pametni, znaju ko je zaslužio nagradu. Dobiti nagradu, a da je ne zaradiš je lažna sreća bez ponosa. Bez obzira na to sve, CR7 će zauvek biti najbolji u istoriji - piše u objavi, koju je Ronaldo lajkovao, a zatim i komentarisao uz reč "činjenice".

Video: Do sad neviđeni snimci: Slavlje posle Mitrovog gola iz prvog ugla i rasprava Vlahovića i Ronalda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA