≫ 

Vučić o sinu Danilu: Nije menadžer, radi u vinoteci, pošten je i odgovoran mladić

Predsednik tvrdi da je čitava kampanja protiv njegove porodice deo hibridnog rata koji se vodi

  • 11
FK Rad - FK Crvena zvezda Danilo na utakmici Rad - Zvezda ranije ove godine; Foto: MN Press

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je informacije koje su objavljene u italijanskim medijima o tome da je njegov sin Danilo Vučić zapravo menadžer srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića.

- Što se tiče vesti za Danila, nije menadžer. Džabe njima što će to i sam fudbaler i menadžerska agencija da demantuju, oni će da nastave sa tim. A što su izabrali njegov rođendan (1. decembar), valjda da bih je sebi rekao da nisam dobar otac i kako sam detetu pokvario život. Ako je neki tekst objavljen 8. oktobra, a vi dočekate da gluposti, jer ništa tamo i ne piše, objavite tek 1. decembra znajući da mu je tada rođendan, onda, kako bih vam rekao, to je da bih ja zaključio konačno da nisam u stanju da svojoj deci obezbedim da mogu da žive kao svi ostali. Da budu normalni i pristojni ljudi, da dišu vazduh kao i ostali - ocenio je Vučić.

Danilo i Aleksandar Vučić Foto: Tanjug/Instagram/buducnostsrbijeav

- Ja sam na mog sina ponosan. On je dobar, pošten i odgovoran mladić, koji radi u jednoj vinoteci u Beogradu. Čak i kada je bila inspekcija on je bio na svom rasdnom mestu. Ni u kakvoj drugoj agenciji. To je ta kampanja koja se vodi već godinama kroz sve laži... To je deo hibridnog rata zbog činjenice da je Srbija po stopi rasta jedna od najboljih zemalja u Evropi. Zato svo drvlje i kamenje ide na mene, i mafijaški i tajkunski i svi mogući pristisci. I toga će biti još - podvukao je Vučić.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA