Gobeljić vukao, VAR se nije javio: Da li je Voždovac oštećen za penal na Marakani?

Sporan detalj iz 63. minuta...

Crvena zvezda je pobedila Voždovac sa 1:0 i smanjila zaostatak za Partizanom na tabeli na tri boda, ali je posle utakmice ostala polemika da li su gosti oštećeni za penal na najvećem srpskom stadionu?

Igrao se 63. minut, a posle nabačene lopte na drugoj stativi Marko Gobeljić je rvačkim zahvatom oborio Alena Mašovića u petercu crveno-belih.

Pre njih i Pankov je vodio duel sa jednim igračem Vođdovca, ali je glavni sudija Momčilo Marković pokazao da nema penala, verovatno na asistenicju prvog pomoćnika.

Ono što je bilo primetno je da nije bilo ni signala iz VAR sobe u Staroj Pazovi, gde je kao glavni sedeo Lazar Lukić, da se situacija proveri, iako je bilo evidentno da je postojao kontakt.

Video: Ivanić tuče i glavom jednako dobro kao i nogom: Gol za vođstvo protiv Voždovca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    1. decembar 2021 | 23:32

    Sta je ovde čudno, jel mrkela rekao da će sve uraditi van terena da budu opet prvi, ladno ovi sad ne smeju ni da gledaju var protiv miljenice😂😂😂😂😂😂😂😂😂 šta kažu rsb botovi jel sad sve regularno😂😂😂😂😂😂

  • GP

    1. decembar 2021 | 23:22

    Sta na ovo kaze preposteni Mrkela? Znao sam da ce VAR u Srbiji biti obesmisljen. Koliko bi to sad bilo bodova prednosti za Partizan? Derbi, Napredak, Vozdovac, svugde po dva boda, znaci cistih minimum 9. E moji ganci!!!

  • I

    1. decembar 2021 | 22:34

    Stankoviću dali se stidiš načina na kojim dobijate utakmice,Terziću upropastićeš Zvezdu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA