≫ 

"Ne znam šta je pisao Degenek": Stankovića ne zanima što štoper želi da ode

Trenera Zvezde ne dotiču poruke njegovih nezadovoljnih igrača

  • 22

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković u najavi meča sa Napretkom (nedelja, 13:30) u Kruševcu, osim analize protivnika, kratko se dotakao i kadrovske problematike u svom timu i statusa pojedinih igrača. Novinare je zanimalo mišljenje Stankovića o poruci koju je Miloš Degenek u petak "okačio" na svom Instagram profilu u kojoj, nesumnjivo, aludira na skori odlazak iz kluba.

Degenek je najpre objavio fotografiju iz vremena kada je igrao za Al Hilal gde deluje srećno i zadovoljno.

- Bilo jednom u Al Hilalu - napisao je uz fotografiju u dresu kluba iz Saudijske Arabije, a onda poslao zagonetnu poruku, citirao glumca Nebojšu Glogovca.

- Ponekad, bez obzira na to koliko ste dragi, koliko ste ljubazni, koliko ste brižni, koliko volite, to jednostavno nije dovoljno za neke ljude - stoji u objavi Degenekovog storiju. Na kraju, objavio je i fotografiju ispred aviona sa koferom, na kojoj je napisao "spakovan, spreman da krenem".

Na sve to, dan kasnije, Stanković je imao malo toga da kaže.

- Ne znam, nisam video, to su njegove objave, ne mogu da komentarišem - rekao je kratko trener Zvezde.

Na dodatno pitanje da li je Degenek u konkurenciji za Kruševac, dao je potvrdan odgovor:

- Da, da, bez problema.

Dioni, Rišario su upitni za meč sa Napretkom, zapravo Francuz nije. On je, sudeći po Stankovićevom odsečnom odgovoru o napadaču, završio sa Zvezdom.

- Dioni ne (nije u kombinaciji), Živković je trenirao, bio na raspolaganju, videćemo - poručio je trener Zvezde.

Fk Kolubara - Crvena Zvezda

Foto: Nikola Tomić

Veći deo konferencije Stanković je posevtio analizi protivnika, ali i terena koji tradicionalno nije "prijateljski" za fudbal.

- Težak njima, težak nama, ali imali smo već problema u Lučanima kroz te adaptacije. Ovde sad to mora od prvog minuta. Teško gostovanje, Đumi (trener Kruševljana) radi odličan posao, stil prepoznatljiv, efikasna ekipa, znaju u svakom momentu šta radi, kako radi. Imaju ofanzivne trancivije, odmah se napada dubina, zahtevni su kao protivnik. Cenim Đumije rad, stari je on trener, stari lisac, čestitam mu na svemu što je uradio do sada, nadam se da je dobrog zdravlja, da će biti na klupi i da ćemo se pozdraviti.

Osvrnuo se Stanković i na igrački kadar Napretka, na njihov najjače adute na terenu.

- Marjanović i Bačanin su ozbiljni igrači, veliko iskustvo je u njima. Marjanović je taktički i tehnički mnogo dobro obučen, dosta pričmo o njemu, lider je na terenu. Gde god da ga staviš odradiće posao, može da igra na poziciji polutki kako se to zove, pa iza špica. Fenomenalno se snalazi svuda. Protv Radničkog je sam ušao u šanse, dao je i gol, ozbiljan igrač na koga ćemo morati da oobratimo dobru pažnju. Bačanin špic, iskusan, napada dubinu, otvara prostor za bočne igrače, zahtevan rival.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VS

    4. decembar 2021 | 14:45

    Ne znaš šta je sa Dionijem,ne znaš šta je sa Degenekom itd.Ništa ne znaš.

  • E moj sine

    4. decembar 2021 | 14:20

    Stankoviću sine, mnogo si se uzdigao Istripovao si se da si vrhunski trener, počeo si da izmišljas toplu vodu. Druže uskoro ces ti otići i zahvalis se nekome što ti dao šansu majstore. Jel nigde drugo je ne bi dobio samostalno da počneš. Mnogo si počeo sve da nerviras i bolje ti je sam da odeš. Srećan put

  • Djani

    4. decembar 2021 | 14:03

    Ajde bre ne foliraj vise Stakovicu. Ako neko treba da ide iz Zvezde to si ti ,a ne Degenek.I u Krusevcu mozes samo da pobedis ako sudija bude uz vas kao i po obicaju. Nikakav trener nisi cak si gori i od Krstajica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA