Trener Pazara pred Partizan: "To je najlakša utakmica, igraćemo bez ikakvog opterećenja"

Dragan Radojičić se nada iznenađenju u Humskoj

  • 6
Dragan Radojicic

Printskrin: Youtube / GEM info

Fudbaleri Partizana sutra će se u okviru 19. kola Superlige sastati sa pretposlednjim timom domaćeg prvenstva, ekipom Novog Pazara u Beogradu. Ekipa sa jugozapada Srbije nalazi se u jako teškoj poziciji i crno-beli će biti veliki favoriti za pobedu.

Trener fudbalera Novog Pazara, Dragan Radojičić rekao je da predstojeće gostovanje Partizanu dolazi u nezgodnom trenutku, ali da je zapravo najlakše, jer će se igrati bez opterećenja.

- Imali smo veliku potrošnju u prethodnom periodu, a idemo protivniku koji igra najbolje i kontinuirano drži visok nivo forme. To govori i pozicija na tabeli. Izuzetno poštujem kolegu Aleksandra Stanojevića, njegov stručni štab i igrače – rekao je Radojičić.

Kako Radojičić kaže, Partizanu ne može da preti, uzimajući u obzir da crno-beli imaju veliku prednost u kvalitetu.

- Stvarno, ne znam koji će biti rezultat. Postavili smo neke lestvice ispod kojih se ne može, po pitanju igre i pristupa. Partizanu se ne preti, ali gledamo da ostvarimo naš cilj. Uradićemo sve što je u našoj moći da skupo prodamo kožu – ističe Radojičić.

Zaključuje da će Pazar pokušati da ostvari bolji rezultat nego što se to očekuje.

- Nadam se sportskoj i viteškoj borbi sa najboljim timom u Srbiji. Ovo je i najlakša utakmica jer ćemo igrati bez opterećenja. Naše je legitimno pravo da pokušamo da ostvarimo bolji rezultat od onog koji javnost očekuje – tvrdi trener Pazara.

Video: Stanojević kipti: Nenormalni uslovi za igru, na ovom terenu nije moguće igrati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA