≫ 

Vlahogol ne prestaje da rešeta, Dušan zatresao mrežu i protiv Mihine Bolonje

Fjorentina je sa penala "učvrstila" svoje vodstvo na gostovanju u Seriji A

  • 3

 

Kakva je ovo sezona za Dušana Vlahovića! Srpski fudbaler je na gostovanju Bolonji koju vodi Siniša Mihajlović uspeo da postigne još jedan gol, njegov ukupno 13. ove sezone u Seriji A, kojim je dodatno "učvrstio" poziciju Fjorentine u završnici meča. Na kraju je Viola stigla do trijumfa koji je smešta na visoko peto mesto na tabeli - 2:3 (1:1).

Ovaj pogodak Dušana Vlahovića došao je sa penala u 67. minutu utakmice. Prethodno je Lukaš Skorupski srušio Gonzalesa u kaznenom prostoru, što je bilo dovoljno za sudiju Masimiljana Iratija da pokaže na belu tačku.

Nije bilo dileme da će Vlahović stati da izvede penal. Šutirao je po sredini gola, golman se bacio u stranu i srpski napadač mogao je da podigne ruke uvis u znak proslave.

Prethodno je Marokanac Maleh u 33. minutu doveo goste u prednost posle perfektnog centaršuta Gonzalesa, da bi Musa Berou iz prve ozbiljnije šanse za Bolonju šutirao "iz prve" i volejem uspeo da savlada golmana Fjorentine. Biragi je u 52. minutu vratio vođstvo gostima, da bi potom usledio i gol Srbina.

Mihina Bolonja nema mnogo za čim da žali. I dalje je visoko, na osmom mestu na tabeli sa 24 osvojena boda. Toliko je imala i Fjorentina do pred ovo kolo, ali sada ima tri više.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA