Partizanova deca "prete" Kipranima: "Pobedićemo Anortozis!"

Milovanović i Jović su puni samopouzdanja nakon što su doneli pobedu protiv Novog Pazara

  • 7
FK Partizan - FK  Novi Pazar Foto: MN Press

Aleksandar Stanojević je u meču protiv Novog Pazara povukao pravi potez ubacivanjem Marka Milovanovića i Nemanje Jovića, dvojice mladih igrača u igru na startu drugog poluvremena, pošto su oni na kraju bili ti koji su Partizanu doneli tri boda.

Strelac prvog gola Marko Milovanović učinio je to udarcem glavom, a u izjavi za klupski portal kaže da ga dobra igra glavom krasi još iz mlađih kategorija.

- Još u mlađim kategorijama me je krasila odlična igra glavom. Jedino sam ja na skoro svakoj utakmici, još u petlićima, davao glavom golove, što su svi treneri prepoznali i isticali.

Ipak, statistički skoro isti broj golova dajem i levom i desnom nogom, na sve moguće načine. Osim golova, najvažnija je dobra i korisna igra za ekipu, a na kraju i pobeda - ističe mladi napadač Partizana.

Video: Partizan dobio novog razbijača: Crno-beli Dolf Lundgren ušao u igru i prekinuo mučenje domaćih

Nemanja Jović, strelac drugog pogotka za Partizan, preuzeo je ulogu izvođača penala, a juče je na tom zadatku bio uspešan. Kako sam ističe, izvođenje penala mu nije strano.

- Znao sam da ću da šutiram penal ako ga bude bilo, vežbao sam na treninzima. Bio sam fokusiran i lopta je završila iza golmana. Kad sam bio omladinac izvodio sam penale, a ovo mi je prvi put da ih izvodim u prvom timu i veoma sam ponosan na to.

- Vežbao sam dosta, trudio se da svakim treningom doprinesem što više mogu, smatram da je zato doneta ta odluka. Drago mi je što smo Marko i ja dali golove za ovu pobedu, značiće nam obojici mnogo - rekao je Nemanja Jović.

Jović je najavio i utakmicu sa Anortozisom, poslednju koju će crno-beli odigrati u grupnoj fazi Lige konferencija. Fudbaler Partizana je izraziti optimista pred taj duel.

- Ja sam siguran da ćemo pobediti. Već se sad okrećemo toj utakmici, svi znamo šta nam znači. Izaći ćemo na teren i daćemo sve od sebe da izađemo kao pobednici - zaključio je Jović.

Video: Maksimović oborio Rikarda u šesnaestercu: Jović s bele tačke duplirao vođstvo Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1389

    6. decembar 2021 | 18:45

    Šamrok Stanoje ima 50% od transfera Jovića, zato ga i forsira toliko...a mali nema pojma

  • Biće

    6. decembar 2021 | 20:11

    2:0 za Anortozis.Moraće Šamroje,Šarl(o)atan,vojvoda od Genta da kupi prnje.

  • Pp

    6. decembar 2021 | 18:57

    "Prvo skoči pa onda reci hop"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA