≫ 

Zlatan pecnuo izdajnika Milana: Niko ga nije hteo, iskoristio je Eriksenovu tragediju

Otkrio je i kakvu poruku je slao Hrvatu tokom EP

  • 3
Zlatan Ibrahimović

Foto: Marko Jovanović

Pre samo nekoliko dana, napadač Milana Zlatan Ibrahimović izdao je novu knjigu pod nazivom "Adrenalina" u kojoj je govorio najviše o sebi i stvarima iz privatnog života!

A tu se našao i deo posvežen Turčinu Hakanu Čalhanogluu, izdajniku Milana koji je ovog leta besplatno prešao u Inter. A prema Ibrinim rečima, Hakan je tamo završio zbog srčanog udara koji je na EP imao Krisijan Eriksen.

- Moramo da mu zahvalimo za sve što je uradio za klub i poželimo mu sve najbolje u budućnosti. Možda će to zvučati loše, ali Hakan je iskoristio tragičnu situaciju. Eriksen je imao problema, pa je Interu bio potreban igrač na toj poziciji i vrata su se otvorila za Čalhanoglua. Pre toga nije bila ni ponuda Intera niti bilo kog drugog kluba - poručio je Ibra i dodao:

- On je dobar dečko, porastao je zahvaljujući meni. Stekao je hrabrost i poverenje. Tokom EP slao sam njemu i Rebiću poruke "Teško bez Ibre, a?" Odgovorili su sa "smajlijem." Pre nego što sam ja došao, Hakan nije imao neke brojke. Uvek sam se šalio s njim: "Moja greška je ako sada budeš moraod a ispuniš određene zahteve, jer sam te naterao da odrasteš.

Čalhanoglu je, inače, nedavno dao gol iz penala u derbiju Intera i Milana, te je onda načinom proslave razbesneo navijače svog bivšeg kluba tako šo je stavio prst na uvo. Vež narednog dana su mu posvetili transparent na ulicama grada.

- Nije hrabrost dati gol iz penala u desetoj minuti, već ostati sa ženom i kad si rogonja. Go**o od čoveka - pisalo je na transparentu navijača Milana koji su aludirali na to što je Turčin svojevremeno napustio sadašnju ženu tvrdeći da ga je prevarila i da dete nije njegovo. Ipak, vratio se u međuvremenu suprugi čije fotke možete pogledati ispod:

Video: Pesma navijača Milana: Fešta na Železničkoj stanici u Firenci po dolasku Ibre

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko ex JSO

    7. decembar 2021 | 08:26

    A zašto ona nije u kupacem sa tracicama i gola kao sve normalne žene fudbalera?

  • Ivan

    7. decembar 2021 | 08:36

    Pa i Ibra je menjao klubove ko čarape, nije ni čudo što mu ne zamera. Ne znam baš koliko su tifozi Milana u pravu, Čalkanoglu je vukao Milan kad je bio baš loš, i ostavljao ga u gornjem delu tabele, izgleda sećanje brzo izbledi, mislim da to Hakan nije zaslužio.

  • BralE

    7. decembar 2021 | 10:10

    Pa i on je igrao za Inter, pa sada za AC Milan. Jeste da nije prešao direktno iz jednog u drugi, ali je to učinio, kada je Interu bilo najteze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA