≫ 

"Sitne duše se prodale za 30 €": Oglasio se Srbin koji je pevao "mrzim Dinamo, srpsko ime to"

Subašić objasnio šta se to dešavalo u noćnom klubu

  • 11
Danijel Subašić,  fudbalska reprezentacija Hrvatske

Foto: Kirill KUDRYAVTSEV/AFP/Profimedia

Velika bura digla se posle derbija Hrvatske lige između Dinama i Hajduka (0:2), kada su pojedini fudbaleri splitskog tima tokom slavlja kod kuće pevali pesmu "mrzim Dinamo, srpsko ime to."

Prednjačio je junak derbija Marko Livaja, a među igračima koji su u jednom noćnom klubu slavili uz ovu pesmu bio je i golman Danijel Subašić.

Možda to ništa ne bi bilo ni čudno da Subašićev otac nije Srbin - Jovo, što sadašnji pekar u penziji nije krio ni tokom Svetskog prvenstva u Rusiji na kom je njegov sin bio heroj Kockastih.

U međuvremenu, Subašić se oglasio na društvenim mrežama i "otvorio dušu."

- Sve je bilo super dok se nisu našle neke sitne duše, snimale nas i podelile te video klipove i prodali se za 30-60 evra. Tu je počelo da se ne ističe i ne priča o Hajduku koji se stabilizuje, koji se diže, koji juri oba trofeja, koji ima pozitivu u klubu i oko njega sa svojim navijačima. Da mi igrači širimo govor mržnje, ne sećam se da sam imao mikrofon i da sam na njemu pevao pogrdne pesme i širio mržnju - napisao je Subašić i dodao:

- Rivalstvo da, ali mržnja ne. Svaki klub u HNL-u od mene ima veliki respekt, tako i Dinamo. Ako sam ja svojim neprimerenim ponašanjem (pevanjem ili pevanjem sebi u bradu) nekog uvredio nije mi to bila želja niti cilj. Moj Hajduče, hvala za nedeljnu romantiku i pobedu u derbiju.

Video: Hrvati u transu dočekuju Vatrene!

(Telegraf,rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miodrag

    8. decembar 2021 | 10:07

    Objasnio kako je to izašlo u javnost, ali nije objasnio zašto je on kao Srbin pevao tako nešto. Njemu ovde jedino krivo što je taj snimak objavljen.

  • Дража

    8. decembar 2021 | 09:37

    Ништа паметно није рекао, а шта и очекивати! Најгори од свих Срба су хрвати!

  • Pele

    8. decembar 2021 | 09:57

    Oni se prodali a ti nisi ? Pljuješ po svom rodu. Ako čovek ne poštuje sebe neće ga ni drugi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA