≫ 

Ludilo bivšeg reprezentativca Brazila: Hteo da pravi zabavu 2 dana pred meč za opstanak

Neverovatan pokušaj Košte koji je sasečen u korenu, ali nema sumnje da će se tokom zime vratiti u Juventus

  • 0
Daglas Košta Printskrin: Instagram/douglascosta

Nekadašnji brazilski reprezentativac Daglas Košta izazvao je veliki skandal u domovini kada je od čelnika Gremija, kluba za koji nastupa, tražio dozvolu da organizuje zabavu povodom sopstvenog venačanja koje je imao u junu!

To možda ne bi ni bilo čudno da Košta u ponedeljak 6. decembra nije poslao dozvolu da se zabava održi dan kasnije u utorak, dok Gremiio u noći između četvrtka i petka igra meč za opstanak u ligi.

I to protiv Atletika, novog šampiona koji pred psolednje kolo ima čak 13 bodova od prvog pratioca. S druge strane, Gremio mora da pobedi i da se nada da će Huvetud i Baia izgubiti svoje mečeve. U slučaju da bilo ko do ova dva tima uzme bod, Gremio ide u rang ispod.

Košta je imao ideju da žurku napravi u jednoj vili na plaži Kopakabana, jer je prvobitno tokom leta već otkazao zabavu zbog korone. Međutim, tada je imao pet dana slobodno zbog braka sa atraktivnom Natalijom Feliks.

Neće Košti verovatno teško pasti selidba u niži rang, jer je svakako igrač Juventusa na pozajmici u Gremiju. Doduše, u pitanju je njegov matični klub odakle se 2010. otisnuo u Šahtjor, a zatim je igrao i za Bajern.

U nastavku pogledajte i fotografije njegove supruge Natalije koja važi za jednu od najatraktivnijih žena fudbalera:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA