≫ 

Navijač upao na meč Čelsija i Juventusa: Igračica ga "sastavila sa zemljom", pa dobila žuti karton

Želeo je da privuče pažnju na sebe, na kraju se ponizno povukao

  • 5

Dok su upadi navijača na teren na velikim muškim utakmicama, naročito tokom finala Lige šampiona, skoro uobičajena pojava, za žensku kategoriju se to ne može toliko reći. Ili bar ne toliko da postaje viralno.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak sa meča ženske Lige šampiona između Čelsija i Juventusa. Desio se upad jednog navijača na teren, koji je pravio scenu i opstruisao nastavak meča. Sve dok na scenu nije stupila igračica londonskog kluba Sem Ker.

Iz sve sgane ga je udarila ramenom o rame, oborivši ga na zemlju. Što bi se reklo, "pala joj je roletna" i pokazala je bundžiji da mu mesto nije na terenu. Reakcija publike je dodatno uveličala hrabar potez fudbalerke.

Da kraj ne bude savršen, pobrinuo se glavni arbitar, odlukom da joj pokaže žuti karton. Isterala je pravdu, ali nije ispoštovala pravila.

Čitavu scenu pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Radnik i Radnički - udarnički: Tuča na terenima Superlige Srbije u sudijskoj nadoknadi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zdravko logika

    11. decembar 2021 | 21:35

    Ko je u Australiji zna za ovo . Njen brat je bio vrhunski igrac australskog fudbala gde je dozvoljeno ovako ramenom postaviti se protivnickom igracu . Ona je jedan od najboljih fudbalerki sveta , dosad je na 279 meceva dala 193 gola , izuzetno je brza , sa odlicnom tehnikom , uz to sjajno igra glavom a visoka je samo 1.67 cm .

  • DARKO 100%

    11. decembar 2021 | 08:42

    ⚽20,💪

  • zdravko logika

    12. decembar 2021 | 01:59

    Sem Ker je igrajuci za Celsi prosle nedelje u finalu engleskog kupa protiv Arsenala u pobedi od 3:0 , dala 2 gola od toga jedan lobom a da se golman nije pomerio , imala je i jednu precku . Za Australiju je do sada odigrala 104 meca i dala 49 golova .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA