Zvezda izbegla pakao na žrebu, ovo su ekipe na koje može da naleti u 1/8 finala LE

Kakva je sreća za crveno-bele što su uspeli da izbegnu poraz u Portugaliji

  • 7
UEFA žreb, FK Crvena zvezda Foto: UEFA.com, Wikimedia

Crvena zvezda je uspela da odigra nerešeno protiv Brage i da odbrani prvo mesto u grupi Lige Evrope, te na taj način da obezbedi i direktan plasman u 1/8 finala pomenutog takmičenja.

Tamo će Zvezda čekati svoje rivale tek u martu, pošto je ovim rezultatom uspela da izbegne pravu golgotu i da se nađe u "nebranom grožđu", s kojim će umesto njih morati da se sastanu fudbaleri Brage.

Sada, u 1/16 finala ovog takmičenja se pridružuju i trećeplasirane ekipe iz Lige šampiona, gde se nalaze velikani evropskog fudbala - Barselona, Porto, Borusija Dortmund, dok su tu još i Lajpcig, Porto, Sevilja, Atalanta, Zenit, kao i Zvezdin dželat, ekipa Šerifa.

S gorepomenutim ekipama će igrati i ekipe koje su završile na drugom mestu u Ligi Evrope, a to su - Dinamo Zagreb, Betis, Braga, Lacio, Olimpijakos, Napoli, Real Sosijedad i Rendžers.

Zvezda, iako ne igra 1/16 finala, moraće da prati rezultate, pošto će čekati pobednike duela u narednoj fazi takmičenja. Pored Crvene zvezde, svoje mesto u 1/8 finala su bukirali i ekipe Liona, Monaka, Spartaka iz Moskve, Ajntraht Frankfurta, Galatasaraja, Bajer Leverkuzena i Vest Hema.

Podsetimo, žreb je na programu u ponedeljak, 13. decembra.

Video: Stanković: Murinjo mi je rekao finale je za dobiti, a ne za igrati, a ovo je za nas finale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    9. decembar 2021 | 23:23

    VELIKA CRVENA ZVEZDA 👍👍👍

  • vladan

    10. decembar 2021 | 09:38

    Bilo ko da joj zapadne,razvalice je,svi ovi timovi su gromada za zvezdu🤷‍♂️,dogodile su se samo SRECNE okolnosti za zvezdu u ovoj fazi takmicenja,isto vazi i za partizan,bilo ko da im zapadne oducice ih od igre,kos mi treba da sisamo sisu da ni dosli do tog stadijuma da ne molimo boga ko ce nam zapasti,i da nam nudu sto laksi rivali😕😕😕😕😕😕

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA