Stankovića sin uporedio s trenerskom legendom: "Papi, ličio si na Murinja"

Otkrio je srpski trener i šta mu je sin rekao u pozivu odmah po završetku meča

  • 9

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da završe grupnu fazu Lige Evrope na prvom mestu, te su na taj način uspeli da prođu u 1/8 finala većpomenutog takmičenja. Posle meča, Stanković je istakao da ga je sin čak uporedio i s Murinjom.

Emocije, sreća, radost - sve je to stalo u poslednji zvižduk Marka Gvide, glavnog arbitra s ovog meča. Potpuno olakšanje je zavladalo i tada su mogli svi da prionu slavlju.

Posle meča, Stanković je održao i konferenciju na kojoj su ga uporedili sa Murinjom zbog trka i slavlja nakon poslednjeg zvižduka.

- Rekao mi je Stefan (sin) moj odmah posle utakmice, 'Papi, ličio si kao Žoze kada je trčao protiv Barse', daleko sam ja... Trk je bio sa istim emocijama kao što je bio i Žozeov, tako da kapiram, ali imamo mi još dosta da radimo da dođemo do tog trka kao Žoze - rekao je Stanković i izmamio osmeh kod prisutnih novinara.

Podsetimo, Crvena zvezda je na ovaj način uspela da napravi istorijski uspeh i da kao prvoplasirana ekipa prođe u 1/8 finala Lige Evrope, ali i da doprinese nacionalnom koeficijentu naše zemlje, koja se sada nalazi na 11. poziciji koja donosi dva mesta u Ligi šampiona.

Video: Stanković proklizao na kolenima: Pogledajte kako je trener Zvezde slavio plasman u 1/8 finala LE

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gigi

    10. decembar 2021 | 06:49

    Verovatno sve na tečnom Srpskom,mu je čestitao

  • Gift

    10. decembar 2021 | 05:57

    Jel sin pričao na Srpkom...živog me interesuje

  • Kikii

    10. decembar 2021 | 05:55

    Bravo zvezda. Tebe Dejane,da bude sramota na takvom ponašanju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA