≫ 

Drama koju niste videli: Midtjiland tražio penal u 86. minutu, trener besneo na sudije

Potom su imnali i zicer za gol i prvo mesto

  • 4
FK Midtjiland Printskrin: Youtube/ Fr7 Reborn

Herojski je Crvena zvezda izdržala u Bragi i izvukla je remi vredan osmine finala Lige Evrope (1:1), ali za prvo mesto u grupi definitivno mora da zahvali i Ludogorecu koji je uspeo da ne izgubi od Midtjilanda - iako mu ni za šta nije trebalo!

Danski tim je bio bolji  tokom čitavog meča, pobeda bi ih vinula na prvo mesto zahvaljujući remiju u Portugaliji. Međutim, na Zvezdinu sreću, nikako nisu uspevali da postignu gol.

A mogli su u samom finišu meča, kada je viđena velika drama u Razgradu! Nakon što su u 86. minutu tražili penal, a kontakta je bilo, gosti su minut kasnije imali sjajnu šansu preko Isaksena čiji šut pod prečku je izvukao golman bugarskog tima Serđio Padt.

- Ponosni smo na ovaj rezultat u Evropi, momci su uradili sve što su mogli u Razgradu. Da smo igrali 100 ovakvih mečeva, siguran sam da bismo dobili 98. Ali, to je fudbal. Momcima je sada teško, jer su zaslužili više - rekao je trener Midtjilanda Bo Herniksen koji je bio besan na sudije što nisu svirale penal za njegov tim u finišu.

U međuvremenu se pojavio i video poslednjih 10-ak minuta drame u Razgradu, mada je pomalo haotičan s obzirom na to da je sniman na preskoke. Međutim, momenat kada su igrači Midtjilanda tražili penal možete videti od 2.50 na snimku ispod:

Video: Pogledajte iz najboljeg ugla kako je slavio: Ovakvog Dekija Stankovića nikad niste videli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pit bull

    10. decembar 2021 | 11:16

    Zaboravio čupavi kako su se provukli u Beogradu i kuci protiv Brage.

  • Gaja

    10. decembar 2021 | 10:58

    Ahahahahahahaahaha

  • SRB IN CG

    10. decembar 2021 | 13:05

    Dobro je bilo,Bugari su istovarili šljunak i završili posao za Zvezdanicu, hvala!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA