≫ 

Nikad ne biste prepoznali bivšeg igrača Zvezde, posvetio se veri, sa Žigićem je "žario i palio"

Oni malo stariji navijači Zvezde ga dobro pamte

  • 7
Dragan Bogavac, FK Crvena zvezda Printskrin: FK Partizan

Veterani Zvezde i Partizana okupili su se u zemunskoj hali "Pinki" u nikad jačem sastavu da odigraju humanitarnu utakmicu za saigrača, prijatelja, teško bolesnog Radovana Radakovića koji vodi najveću životnu bitku.

Na svima nama je da mu pomognemo slanjem na broj 3030 sa porukom 1082, da Radovan pobedi!

Za pomoć Radovanu, bivšem golmanu Partizana i selekcije naše zemlje, ogranizovan je futsal derbi, slobodno možemo reći sa "ol-star" imenima dva naša najveća kluba, sa igračima koji su "žariri i palili" krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih u dresovima srpskih najtrofejnijih klubova.

Dragan Bogavac, FK Crvena zvezda Printskrin: FK Partizan

Sa jedne strane Milošević, Ilić, Ćirković, Đorđe Tomić, Duljaj, Nađ, sa druge, u crveno-belom, Boško Janković, Bratislav Živković, Milijaš, Pantelić, tu je i veteran među veteranima Boško Đurovski, i još mnogo poznatih zvezdaša i partizanovaca - svi zajedno na jednom mestu kao ogromna podrška za Radakovića.

Većina aktera lako prepoznatljiva sa tribina i sa TV ekrana, neki sa kojim kilogramom više, neki sa desetak više u odnosu na dane karijere, dok ima i onih, za pohvalu, koji i danas paze na liniju kao što su pazili u igračkim danima. Ipak, jedno lice se izdvaja, i glavom i bradom, igrač koga biste teško prepoznali.

U pitanju je omaleni Dragan Bogavac, bivši napadač Zvezde, koji je nakon trogodišnjeg staža na Marakani napravio sasvim solidnu internacionalnu karijeru po nemačkim drugoligaškim klubovima.

Bogavac se u međuvremenu potpuno posvetio veri i crkvi, otud i gusta brada, viđen je i na litijama u Crnoj Gori, ali i danas mu je velika ljubav, kao što je i bila - fudbal. I on se, kao i većina pozvanih, odazvao ovom humanitarnom meču za dobrog Radovana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivko

    11. decembar 2021 | 01:49

    Legenda velikog srca dragan bogavac

  • Danijel21

    10. decembar 2021 | 22:51

    Pekar su ga zvali iz mojkovca 😎😎

  • Dile

    11. decembar 2021 | 09:11

    Bravo za veterane večitih . Gledao sam te zvezde i uživao , povod je fenomenalall.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA