≫ 

Napoli nema kud, rešava krizu kevlarom i karbonom: Osimen sa neprobojnom maskom čeka Milan

U klubu podno Vezuva požuruju povratak snažnog napadača na teren

  • 0
Viktor Osimen, FK Napoli Foto: Profimedia/LaPresse

Fudbaleri Napolija nalaze se usred rezultatske krize, tek jednu pobedu su upisali u poslednjih pet utakmica u Seriji A, otud i pad na treće mesto iza milanskih rivala u trci za "Skudeto". Loš niz se nekako poklopio sa povredom ubojitog Viktora Osimena, Nigerijac je doživeo frakturu jagodične kosti protiv Intera u porazu, otkad i kreće rezultatsko posrtanje.

Svesni su podno Vezuva da je Osimen ključan za vraćanje na pobednički kolosek, pa žele da ubrzaju njegov povratak na teren, pri čemu su se, osim konvencionalnih metoda oporavka igrača, oslonili i na dostupnu tehnologiju.

Naime, kako prenose italijanski mediji, Napoli je naručio masku za svog napadača, i to onu najtvrđu moguću - od kevlara i karbona. Neprobojnu.

Osimen je u međuvremenu počeo da trenira, zasad individualno i bez kontakta zbog otoka koji je i dalje prisutan, a čim splasne, staviće masku na lice i neće imati nikakvih problema da uđe u kontakt.

Osimen sigurno neće biti u timu za meč sa Empolijem u nedelju, al bi vrlo lako mogao da se nađe u postavi u velikom derbiju protiv Milana naredne nedelje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA