≫ 

Radnički tone, TSC pobedio posle dva i po meseca: Lazetić "naoštrio" ekipu za Zvezdu

Laka i ubedljiva pobeda ekipe iz Bačke Topole pred okršaj sa šampionom za četiri dana, sva tri gola gosti postigli glavom

  • 2
Fk Tsc - Fk Partizan Foto: Nikola Tomić

Fudbaleri TSC-a raduju se prvoj superligaškoj pobedi još od kraja septembra, čekanju je došao kraj u Kragujevcu na terenu autsajdera Radničkog kojeg je četa Žarka Lazetića potukla do nogu po kaljuzi - 3:0!

Moglo je i ubedljivije, gostima su (opravdano) poništena dva gola, tri su postigli glavom i pokazali da su u ovom trenutku daleko bolji tim, za klasu, od poljuljanog tima Zorana Milinkovića. 

Kragujevčani su poslednji put pobedili 22. septembra, zanimljvo baš kada je i TSC upisao poslednji trijumf pre ovog današnjeg, pa "Đavolima" i nadalje predstoji grčevita borba, prvo da pobede neki meč, pa onda i za opstanak.

Strelci za goste bili su Stefan Vukić u 32. i 79. minutu i Mihajlo Banjac u 72. 

Rekosmo, sva tri pogotka došla su kao rezultat akcija po bokovima i posle kornera, upotrebljivih centaršuteva i pravovremenih rekcija gostujućih igrača pred golom Kragujevčana. Možda i najlepši momenat bio je vodeći pogodak, petopotezna akcija koja je potekla od defanzivca TSC-a, koju je na kraju krunisao Vukić.

Nastavak meča doneo je kontrolu igre gostiju, tek jednu priliku Kragujevčana koju je osujetio golman tima iz Bačke Topole, te još dva pogotka za goste u režiji Banjca i Vukića.

Već je drugi gol rešio pitanje pobednika danas, Radnički jednostavno nije bio kadar da odreaguje napadački, a poslednji, treći, u režiji Lukića, doprineo je da gosti sa širokim osmehom stave tačku.

Naredni meč TCS igra kod kuće protiv Zvezde, dok Radnički takođe ima težak izazov - Čukarički.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zunjac

    11. decembar 2021 | 21:06

    Sramota zagrad a i za klub bice tesko da ostanu u ling long ligi.Steta!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA