≫ 

Sneg pomerio meč Superlige: Mladost i Napredak na terenu 21. decembra

Jesenji deo Superlige će se produžiti za par dana

  • 1
FK Napredak - FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Duel 20. kola Superlige Srbije između Mladosti i Napretka, koji je trebalo da bude odigran danas u Lučanima, odložen je zbog loših vremenskih uslova.

Kako je navedeno na Tviteru ekipe iz Kruševca, utakmica u Lučanima neće biti danas odigrana zbog loših vremenskih uslova i nemogućnosti domaćina da obezbedi uslove za igru.

Već je i poznato kada će se zaostali meč odigrati, a to će biti 21. decembra. Prvobitni plan bio je da se poslednje utakmice Superlige u 2021. godini odigraju 16. decembra, ali ćemo ipak gledati malo duži jesenji deo domaće lige.

Danas su na programu još dve utakmice Superlige, a u njima se sastaju Novi Pazar - Voždovac i Vojvodina - Spartak Subotica. Za sada nema informacija o eventualnom odlaganju tih mečeva.

U ponedeljak su na programu mečevi Partizana i Crvene zvezde. Crno-beli će gostovati u Gornjem Milanovcu od 15.45, dok će crveno-beli dočekati Radnik od 18 časova.

Video: Radnik i Radnički - udarnički: Tuča na terenima Superlige Srbije u sudijskoj nadoknadi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • falkon

    12. decembar 2021 | 12:34

    E bas steta, nece mi roditi kukuruz sledece godine!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA