≫ 

Sneg otkazao sve današnje mečeve Superlige, Partizanovo gostovanje u Milanovcu pomereno za utorak

Superligaši nisu uspeli da se izbore sa belim pokrivačem

  • 24
Sneg, stadion Partizana Foto: MN Press

Sneg je napravio kolaps širom Srbije. Najviše ga je napadalo širom planina gde je samo tokom noći i jutra palo oko 50 centimetara, dok su se istovremeno "zabelela" i područja centralne i jugozapadne Srbije gde trenutno ima između 5 i 15 centimetara pokrivača.

Ranije danas potvrđeno je da se otkazuje meč između Mladosti iz Lučana i Napretka iz Kruševca koji je bio planiran za 14.00 časova,, a ubrzo je stigla potvrda da ni preostala dva današnja duela između Vojvodine i Spartaka iz Subotice, odnosno Novog Pazara i Voždovca, neće biti odigrani.

Snežne padavine uslovile su da i beogradski crno-beli menjaju planove, pa je potvrđeno da je ekipa Partizana otkazala put zbog očajnih vremenskih uslova. Umesto u ponedeljak, utakmica će najverovatnije biti odigrana u utorak, ako to vremenski uslovi budu dopustili, pošto je sneg najavljen do kraja današnjeg dana, kao i tokom sutrašnjeg.

Podsetimo, meč je prvobitno bio zakazan za sutra od 15.45 časova na stadionu u Gornjem Milanovcu.

Za sada jedini susret koji nije pomeren jeste onaj između Crvene zvezde i Radnika iz Surdulice koji treba da se odigra na stadionu "Rajko Mitić" u ponedeljak od 18.00 časova. Međutim, pitanje je da li će Surduličani kroz zavejanu Srbiju uspeti da se probiju do prestonice koja je pod "podebelim" zimskim pokrivačem.

Video: Beograd se probudio pod snegom: Sve se beli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    12. decembar 2021 | 12:24

    Sta pisete vi, da li mogu Surdulicani da se probiju do prestonice, pa nije sneg 2 metra, auto putem idu koji je ocisce ne idu preko Zajecara i Negotin pa preko Gradiste i Pozarevac za Beograd, samo pisete gluposti da bi napisali nesto, a sneg 15 centimetra pao.

  • Zoki

    12. decembar 2021 | 12:53

    Mozete i ovako da upisete koji hocete rezultat sklanjalice ,kod bivseg potpredsednika malog partizaija !!!

  • Darko pfc

    12. decembar 2021 | 12:23

    Kakva komedija od ove Ping pong lige Strasnooooooo. Umorni su od Estonaca i Kiprana postali smo klub senvicara cak nam je sve rekla kuca na terenu koliko smo ozbiljno organizovani STRASNO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA