≫ 

Zvezda ima grejače, može da igra u ponedeljak: Crveno-beli potvrdili termin za Radnik

Crveno-beli će u utorak ugostiti Surduličane, potvrđeno je sa Marakane, a već u četvrtak zatvoriće jesenju sezonu utakmicom u Bačkoj Topoli

  • 15
Crvena Zvezda - Vojvodina Foto: Nikola Tomić

Sneg koji je paralisao Srbiju poremetio je i odigravanje utakmica Superlige, pa je većina koje su zakazane za nedelju odložene, među njima i meč Zvezde i Radnika iz Surdulice.

Jasno je da vremenski uslovi diktiraju zakazivanje novih termina, situacija se prati iz sata u sat, a najnovija informacija vezana za odložene mečeve stiže sa Marakane. Odatle poručuju da će se duel sa Radnikom odigrati u ponedeljak.

- Uprkos snegu, Crvena zvezda ima sve neophodne uslove koji omogućuje da sve bude spremno za meč u ponedeljak. Grejači terena rade od juče i održavaju podlogu u kvalitetnom stanju - rečeno je iz tabora šampiona Srbije.

Tribine će u potpunosti biti očišćene za potpuni komfor gledalaca, kažu iz Zvezde, a smanjenje i prestanak padavina najavljeno je već za sutra.

- Crvena zvezda će svoju utakmicu odigrati sutra od 18 časova, a ujedno ćemo se pripremati i za duel sa TSC-om koji je na programu u četvrtak od 16:05, čime će staviti tačku na jesenji deo sezone.

- Nadamo se da će i ostali klubovi očistiti svoje terene kako bi se sve utakmice odigrale, a prvenstvo imalo regularan tok. Vidimo se sutra na Marakani! - poručili su iz Zvezde.

Ranije danas potvrđeno je da se otkazuje meč između Mladosti iz Lučana i Napretka iz Kruševca koji je bio planiran za 14.00 časova, kao i Metalca i Partizana, a ubrzo je stigla potvrda da ni preostala dva današnja duela između Vojvodine i Spartaka iz Subotice, odnosno Novog Pazara i Voždovca, neće biti odigrani.

Video: Kanga prvi osvetlio Topčidersko brdo: Fudbaleri se dohvatili bakli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    12. decembar 2021 | 18:13

    Partizanu ce biti najteze, treba ocistiti sneg a treba i ono sto im je Dzeki ostavio u amanet.

  • JO

    12. decembar 2021 | 18:07

    Za grobare je dovoljno očistiti samo prvi red tribina

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    12. decembar 2021 | 17:43

    Па Звезда је то, озбиљан клуб, или у ЛШ, или у ЛУ...озбиљни клубови долазе...за Анортозисе, Флоре, Шемроке и не треба

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA