≫ 

"Džaba vam novci, moji sinovci": Lester "odvalio" Njukasl, Svrakama ne pomažu ni Arapi

Bila je to igra mačka i miša

  • 0
Lester Siti, Sojuncu, Rodžers Foto: Tanjug/AP

Kakav šou je prirerdio Lester, Lisice su doslovno demolirale ekipu Njukasl sa 4:0, te su tako ostavili Svrake na pretposlednjem mestu u Premijer ligi.

Nešto ranije, kada je Njukasl dobio nove vlasnike, svi su počeli da se "gađaju" novim imenima i superstar pojačanjima, ali sve što su dobili jeste hrpa poraza kojima se kraj ne nazire.

Novi u redu je naišao od  Lestera, ekipe koja tek u poslednje vreme počinje da liči na onu šampionsku generaciju koja je zasenila svetski fudbal.

Iako statistika nije bila baš na strani Lisica, rezultat jeste, što se na kraju krajeva jedino i gleda.

Prvi gol je došao negde u poslednjoj trećini prvog poluvremena, Medison je oboren u šesnaestercu, sudija je pokazao na jedanaesterac a neprikosnoven je bio Juri Tilmans s bele tačke i tako je doveo četu Brendana Rodžersa u vođstvo.

Samo što je krenulo drugo poluvreme, Njukasl je pritiskao, ali lopta nije htela u gol, dok je na drugoj strani i te kako želela da zatrese mrežu. Barns je asistirao Patsonu Daki, ovaj je postigao gol za 2:0 i tu su već neke stvari bile jasne.

Polako se ulazilo u poslednjih 10 minuta, kada se ponovo zatresla mreža kod Njukasla. Ovoga puta, Medison je asistirao a neumoljiv je bio, opet, Juri Tilmans. Samo četiri minuta kasnije, Daka je asistrao, a sada je Medison bio taj koji je postigao gol za 4:0.

Njukasl tone sve dublje i pitanje je kada će Arapi, novi vlasnici, odlučiti da podignu sidro i napuste ovaj brod.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Kahriman u jednu lopta u drugu stranu: Tomović doneo pobedu Proleteru na Čairu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA