≫ 

Šok u Prvoj ligi Srbije: Javor ostao bez najboljeg igrača

Biće ovo težak problem za Ivanjičane

  • 0
Luka Luković Foto: Marko Jovanovic

Javor je prošle sezone ispao iz Superlige, želja je bila da se ekspresno vrate, što im je i išlo dobro. Međutim, oni će proleće dočekati bez svog najboljeg igračaLuke Lukovića.

Taman su krenuli Ivanjičani da igraju onako kako se od njih očekivalo, ali su naišli na novi problem. Luković je pokupio svoje papire i želi da se okuša u inostranstvu.

- Odlazim iz Javora, već sam uzeo papire. Još letos sam imao dozvolu da odem, ali pošto nije bilo ponude koja bi zadovoljila i mene i klub, ostao sam i ovu polusezonu u Ivanjici. Iza mene su dve lepe godine u Javoru, dobro smo funkcionisali.

- Jedina mrlja je ispadanje iz lige prošle sezone, a i to se desilo usled nesrećnih okolnosti. Drago mi je sam što sam bio deo ove porodice, potpuno sam se afirmisao i generalno sam zadovoljan – rekao je Luković za MaxBet sport.

Ivanjičani se trenutno nalazi na 3. poziciji u Prvoj Ligi Srbije sa samo šest bodova manje od Inđije koja je na vrhu tabele.

Video: Fudbaler Javora spektakularno zaprosio svoju devojku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA