Samo je jedan "Kralj" u Madridu i to je Real! Atletiko na kolenima, prvo mesto je sve dalje

Čak je i Luka Jović odigrao 45 minuta u pobedi svog kluba

  • 1
Real Madrid, Atletiko Madrid Foto: Tanjug/AP

Madridski derbi je pružio ono što se od njega moglo i očekivati - borbu na obe strane i vrhunski fudbal. Real je slavio protiv Atletika sa 2:0 i time je još više uvećao svoju prednost na vrhu tabele.

Nije Atletiko ni nalik onome iz prošle sezone, ima tu dosta rupa i dosta stvari fali, a to je pokazao i ovaj najnoviji derbi.

Iako statistika kaže jedno, rezultat skroz drugo. Real je ovde dokazao da Karlo Anćeloti zna šta radi i da su njihovi neuspesi već prošlost.

Fudbalski fanovi iz Srbije će sigurno biti oduševljeni i činjenicom i da je Luka Jović zaigrao na ovom meču, ali njegova izmena nije imala direktan uticaj na igru.

Real je poveo već u 16. minutu i to preko Karim Benzema, a ko bi i drugog, kada mu je asistirao Vinisijus Žunior. Brazilac je bio asistent i kod drugog gola, kada je ulog strelca pripala Marku Asensiju.

Pokušao je potom Čolo Simeone sa izmenama da razmrda svoj tim, uveo je Luisa Suareza, ali ni Urugvajac nije ništa mogao sjajnom Realu koji sada ima 10 poena prednosti u odnosu na Atletiko, dok im je najbliži rival Sevilja, ali i u odnosu na nju imaju pet bodova viška.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Jović pecnuo Đuričića posle Katara: Odigraj nekad loptu, možda bih dao još koji gol!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA