≫ 

"Ti si debeli španski kelner": Navijači Evertona su rekli šta misle o Rafi Benitezu

Jasno je, pristalice liverpulskog kluba okrenule leđa treneru, čeka se potez uprave

  • 0
rafa benitez Foto: Tanjug/Ap

Everton se rezultatski potpuno srozao. Tone. Ne nazire se kraj sunovratu "karamela" u Premijer ligi, a nakon novog poraza, od Kristal Palasa (1:3), situacija je više nego alarmantna.

Ekipa je u "slobodnom padu" na tabeli, trenutno 14, i dalje dovoljno daleko od najugroženijih ekipe, ali sa subjektivnim osećajem da je samo pitanje vremena kada će tresnuti o dno.

Navijači su ogročeni ovakvim nizom, tek jedna pobeda u poslednjih deset mečeva, što je bio sasvim dovoljan povod da se ustreme ka najodgovornijem čoveku za ovakvo stanje - treneru. Rafa Benitez se našao na udaru navijača danas na "Selhurst Parku".

- Debeli španski konobar, jer ti si debeli španski konobar - prodirlo je iz sektora sa gostujućim navijačima u Londonu.

Benitez je na samoj utakmici "dosolio" na ranu navijačima izvođenjem Rišarlisona na isteku sata igre, pravdajući taj potez povredom koju je "vukao" Brazilac. Gnev se nagomilao kod navijača. Ne tolerišu više Rafine poteze, žele samo jedno - da mu vide leđa. Izgubio je svako poštovanje kod njih.

Neraspoloženje vlada i u upravnom bordu, mnog je nezadovoljnih radom španskog trenera čija će dalja sudbina na klupi ekipe, kako pišu brojni engleski mediji, biti odlučena narednih dana.

Video: Son posle Zvezde pričao o traumama zbog loma noge igraču Evertona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA