Iliev zadovoljan žrebom: "Ovo je protivnik po meri Partizana"

Sportski direktor crno-belih podsetio i na duel protiv slavnog češkog tima u sezoni kada je klub iz Humske ostvario najveći uspeh u svojoj istoriji

  • 19
Ivica Iliev, FK Partizan Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana igraće u šesnaestini finala Lige konferencija protiv Sparte iz Praga, određeno je žrebom u nionu.. S obzirom na moguće rivale koje su mogli da dobiju, može se reći da su crno-beli dobro prošli i da su dobili rivala "po meri".

Upravo to je poručio i sportski direktor Ivica Iliev, koji je zadovoljan žrebom, a koji je podsetio da je svojevremeno Partizan eliminisao Spartu iz Praga u 1966. godine na putu ka finalu Kupa evropskih šampiona, gde je u Pragu poražen sa 4:1, ali je u Humskoj slavio sa 5:0 i prošao dalje.

- Nijedan protivnik nije slab. Sve ekipe su dobre. Ovo je protivnik po meri Partizana. Zadovoljni smo sa žrebom. Izvukli smo ekipu sa velikom tradicijom sa kojom smo se u prošlosti sastajali i to na putu ka evropskom finalu. Radujemo se predstojećem duelu sa starim znancima - kratko je poručio sportski direktor kluba Ivica Iliev.

Video: Stanojević izgoreo od besa na Grobare: Sramota! Ne zaslužujemo titulu i ne znam da li ostajem trener

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DLZ

    13. decembar 2021 | 15:07

    Koji protivnik po meri pa mi smo se branili protiv anortosisa,floru nema potrebe ni spominjati.Ova ekipa je limitirana ,vidi se da su bez nahtka totalni autsajderi protiv bilo koga.Neozbiljna izjava ,naravno da bi svi voleli prolaz,alii...sa ovim timom ...kanal.

  • Mare

    13. decembar 2021 | 14:56

    Ma kakav protivnik po meri covece, pa mi Floru nismo mogli da dobijemo! Nama su po meri samo ove domace ekipe gde svi znamo kako dobijamo utakmice.. Odlazi iz svetinje i povedi Vazuru!

  • Dragan

    13. decembar 2021 | 15:15

    Opet ovaj! Odakle sad ovaj ispade...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA