Peh za fudbalera Bajerna: Dao gol za vikend, ali je slomio šaku

Musijalu tek čekaju pregledi kako bi se videlo hoće li operacija biti potrebna

  • 0
džamal musiala Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri minhenskog Bajerna savladali su u 15. kolu Bundeslige ekipu Mainca sa 2:1, a Džamal Musijala je bio taj koji je postigao gol za pobedu.

Međutim, mladi fudbaler se povredio na tom meču što je na konferenciji za medije pred gostovanje ''bavaraca'' u Štutgartu otkrio trener Bajerna Julijan Nagelsman koji je dodao da je Musijala slomio šaku i da je pod znakom pitanja za predstojeći meč.

- Požalio se na bol, u teoriji on može da igra sa udlagom, ali oseća bol. Moramo da sačekamo i da vidimo kako će se odvijati stvari danas. Za par dana će odraditi novo snimanje, pa će tada biti procenjeno kakvim tretmanom će se lečiti i da li će biti potrebna operacija - izjavio je trener mihenskog tima Julijan Nagelsman.

Musijala je rođen 2003. godine, a ove sezone redovno dobija minute u Bajernu. Na 14 utakmica u Bundesligi ima učinak od tri gola i tri asistencije, dok u Ligi šampiona u pet mečeva ima po jedan gol i asistenciju. Pre zimske pauze Bajern će osim gostovanja Štutgartu dočekati i Volfsburg.

Video: Vaso Bakočević pokazao kako mu izgledaju šake posle tuče bez rukavica: Otečene ih gura u sneg

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA