≫ 

Gvardiola stao uz rame UEFA: "Takve stvari mogu da se dogode, mislim da će se desiti ponovo"

Pep nije kritikovao čelnu kuću fudbala posle skandaloznog žreba

  • 1
Pep Gvardiola Printskrin: Instagram/skysports

Kontroverzni žreb za osminu finala Lige šampiona nikoga nije ostavio ravnodušnim. Najgore je prošao Real Madrid koji je umesto prvobitno izvučene Benfike završio sa PSŽ-om, a Kraljevići su već uputili kritike na adresu UEFA.

Neko ko se ne žali previše na ishod žreba je trener Mančester sitija, Pep Gvardiola, koji je na ponovljenom izvlačenju kuglice spojen sa portugalskim Sportingom.

- Hoćete moje mišljenje o žrebu? Mislim da će se to desiti ponovo. Sve je bilo fer. To je bila greška i takve stvari mogu da se dogode – trenerima, igračima, a i UEFA može da pogreši, takođe. To je fer. Bila bi greška da nisu ponovili žreb i ostale bi sumnje – rekao je Gvardiola.

Španac je danas jedan od mirnih kojih je stao na stranu UEFA i odlučio da je ne kritikuje posle brojnih napada drugih klubova kako ovakva greška nije smela da se desi.

Siti je u grupnoj fazi imao težak posao i ipak je završio prvi sa bodom više u odnosu na Pari Sen Žermen. Može se reći da će u osmini finala biti veliki favorit protiv Portugalaca.

Video: Srpski fudbaler otkriva kakav je Gvardiola i saigrači iz Mančester sitija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    14. decembar 2021 | 07:10

    Real mrsi sada zato što im je UEFA pokvarila priču oko superlige.Sada će na krilima toga da dalje ponovo zagovaraju stvaranje beznačajne( sportski i takmičarski) lige buržuja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA