≫ 

Marakanu šokirao veliki Grobar, junak Radnika na mrežama delio slike u crno-belom dresu

Bogdan Stamenković koji je postigao gol u 83. minutu za bod svoje ekipe dobija čestitke od navijača crno-belih

  • 14
Bogdan Stamenković, FK Radnik Surdulica, Stamenković Foto: Instagram/_zozito_, MN Press

Fudbaleri Radnika iz Surdulice uspeli su drugi put ove sezone da "otkinu" bodove Crvenoj zvezdi. Pre nekoliko sedmica to su učinilli na svom terenu na jugu Srbije, a potom su to ponovili danas na stadionu "Rajko Mitić" kada su uzeli bod - 1:1.

Junak ekipe sa juga Srbije bio je Bogdan Stamenković, koji je glavom skrenuo centaršut Viktora Lukića u 83. minutu u mrežu Milana Borjana. Čuvar mreže Zvezde pokušao je da sačuva svoju ekipu, ali bezuspešno, pošto je odbrana loše odreagovala.

Zanimljivo, ovo je bio njegov prvi gol ove sezone, a samo jedan je postigao i prethodne. Prethodno je nastupao za Spartak iz Subotice i Bratstvo iz Prigrevice, pa se može reći da mu je pogodak protiv Zvezde za sada kruna karijere. Rođen je 23. januara 1998. godine i možda mu ovaj pogodak pomogne da se "prodre" na srpskoj fudbalskoj mapi.

Ono što je naročito interesantno jeste da se Bogdan putem svojih društvenih mreža često hvalio uspesima velikog rivala Crvene zvezde, ekipe Partizana. Na nekoliko fotografija koje je objavio na Instagramu može se videti u dresu beogradskih crno-belih, a takođe je kačio slike sa utakmica kluba iz Humske.

Njegov gol "pomogao" je Partizanu da se eventualno odlepi od Crvene zvezde, ako crno-beli budu uspeli da slave na gostovanju Metalcu u Gonjem Milanovcu kroz koji dan, u sredu od 15.00 časova.

Video: Šok na Marakani: Radnik izjednačio protiv Zvezde u finišu utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    13. decembar 2021 | 22:10

    naravno, momak pametan i zna za koga se navija iz ljubavu..dalje se sva zna

  • 🐐

    13. decembar 2021 | 22:15

    Bravo Mali

  • Milos HN

    13. decembar 2021 | 23:24

    Drugi penal za Zvezdu je najveća sramota u istoriji čak veća i od one protiv Indjije kada nam se smejala Evropa. A ovom dečku svaka čast,svaka ti dala... Pravda je pobedila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA