Junak Radnika protiv Zvezde obožava Partizan: "Voleo bih da moj gol donese titulu crno-belima"

Bogdan Stamenković "zaledio" je sve navijače kasno sinoć na stadionu "Rajko Mitić"

  • 17
Bogdan Stamenković, Radnik Surdulica Foto: Instagram / Printscreen / _zozito_

Fudbaleri Crvene zvezde drugi put ove sezone "prosuli" su bodove protiv surduličkog Radnika. Nakon što ih je ovaj tim pre nekoliko nedelja porazio na jugu Srbije (1:2), kasno sinoć je uspeo da dođe i do boda na stadionu "Rajko Mitić".

Junak i najzaslužniji za tako nešto bio je Bogdan Stamenković, koji je u 83. minutu utakmice skrenuo glavom loptu u gol Milana Borjana nakon centaršuta Viktora Lukića.

Već juče se dalo primetiti da ovaj momak obožava Partizan, pošto je na Instagramu primao čestitke od navijača najvećeg Zvezdinog rivala i masovno ih delio sa svojim pratiocima. Na sve to, svi su se podsetili njegove slike u dresu crno-belih.

Naposletku se oglasio i sam Bogdan, koji je u izjavi za Butasport.rs istakao kako bi voleo da njegov gol donese titulu Partizanu na kraju sezone.

- Pohvalio bih svoje saigrače koji su igrali dobro celu utakmicu, gol je bio samo šlag na torti. Moj san se večeras ostvario, uspeo sam da dam Zvezdi i Partizanu gol. Još uvek ne verujem… Bilo bi mi drago ako bi moj gol doneo titulu crno-belima, ako Bog da, vidimo se na proslavi titule - rekao je Stamenković za Butasport.rs.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by BUTASPORT.RS (@butasport.rs)

Partizan nakon novog kiksa Crvene zvezde u prvenstvu Srbije ima priliku da pobegne večitom rivalu na pet bodova, ukoliko sutra bude slavio na teškom gostovanju Metalcu u Gornjem Milanovcu u duelu koji je dva puta pomeran zbog snežnih padavina.

Video: Šok na Marakani: Radnik izjednačio protiv Zvezde u finišu utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mim

    14. decembar 2021 | 10:44

    Nisam fan ni jednog od “dva” kluba, ali u nekoj drugoj drzavi, za ovu izjavu, prvo bi mu klub kaznili, onda bi dobio raskid ugovora od svog kluba za nepostovanje istog, a onda bi isao na informativni razgovor.

  • istina

    14. decembar 2021 | 10:33

    Ocistili su RAJKA od snega ali nisu od velikog RADNIKA .

  • Kiza i Komina

    14. decembar 2021 | 11:05

    Ako nije bio problem da ceo tim Dinamo Vranje nosi zvezdine dresove i gleda derbi, ne vidim zašto je ovo sporno. Dečko profesionalac ali voli Partizan, to je ok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA