≫ 

Gusto pred pauzu: Zvezda sa TSC-om igra već prekosutra, Partizan protiv Kolubare u subotu

Igrači crveno-belih neće imati mnogo vremena da misle o kiksu protiv Radnika iz Surdulice

  • 7
kanga foto: mn press

Nije kompletirano ni 19. kolo Linglong Superlige Srbije, a već je poznato kada će fudbaleri na teren u poslednjem kolu ove polusezone. Izvesno je da će biti nezadovoljnih, pošto je u pitanju runda koja je bila planirana da se odigra sredinom ove sedmice, a koja je zbog snežnih padavina prolongirana do kraja tekuće nedelje.

Najviše pažnje kao i obično privlače dueli večitih rivala. Tako će Crvena zvezda među prvima na teren u Bačkoj Topoli protiv TSC-a i to već u četvrtak od 16.05 časova, samo tri dana nakon kiksa protiv Radnika na domaćem terenu. Tako izabranici Dejana Stankovića neće imati mnogo vremena da razmišljaju o rezultatu sa stadiona "Rajko Mitić".

Njihov najveći rival i trenutno lider prvenstva, ekipa Partizana će na teren tek u subotu protiv Kolubare. Taj meč zakazan je za prilično neuobičajen termin od 13.00 časova na stadionu u Humskoj ulici. Podsetimo da crno-beli tek sutra igraju svoj meč protiv Metalca u Gornjem Milanovcu, koji je dva puta pomeran zbog snežnih padavina.

Što se tiče preostalih utakmica, na teren će sutra fudbaleri Čukaričkog i Radničkog 1923 (17.00 časova), u četvrtak se pored Zvezde i TSC-a sastaju još Proleter i Radnički iz Niša (14.00), dok se u subotu nadmeću Novi Pazar i Vojvodina (13.00), kao i Napredak i Spartak (15.00). Dodatno, u nedelju nas čekaju još dva meča, Radnik Surdulica - Mladost od 13.00 časova i Voždovac - Metalac od 15.00 časova.

RASPORED 20. KOLA LINGLONG SUPERLIGE SRBIJE

Sreda

Čukarički - Radnički 1923 (17.00)

Četvrtak

Proleter - Radnički Niš (14.00)

TSC - Crvena zvezda (16.05)

Subota

Novi Pazar - Vojvodina (13.00)

Partizan - Kolubara (13.00)

Napredak - Spartak (15.00)

Nedelja

Radnik Surdulica - Mladost (13.00)

Voždovac - Metalac (15.00)

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Šok na Marakani: Radnik izjednačio protiv Zvezde u finišu utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 8 bodova

    14. decembar 2021 | 15:45

    PENAL ZA ZVEZDU

  • 1992.

    14. decembar 2021 | 17:06

    Šta gusto, biće penala, ako ne tu je VAr soba! Ako i nešto bude sumnjivo, nećemo videti, tu je rts!

  • Rasomon

    14. decembar 2021 | 17:40

    Nije jos nista gotovo. Parzizan je losiji od Zvezde ali Stankovic lose vodi Zvezdu. Da li mora da stavlja krseve od igraca, po nalogu Uprave da igraju ili je neznaven to ne znam? Ali znam sa Uprava mora da se uozbilji. Imamo rezultate u prethodnom periodu od 5 godina a dugovi su isti, zbog loseg skautinga. Potrosene su pare na Gobeljica, Gajica, Pankova, Erakovica, Bakajoka, Krsticica, Srnica, Vukanovica, Falka, Zivkovica i Dionija, sto kroz transfere, sto kroz plate. Ovi igraci nijesu ni za drugu ligu i odmah Zvezda mora da ih se otarasi sve do jednoga!!! Dovesti dobra oba beka, stopera iz Serifa, vratiti Radulovica i uz Ohija Zvezda ce biti super tim, a Stankovic onda nece moci da grijesi jer ce imati dvadesetak kvalitetnih igraca i bilo koga da stavi da igra nece pogrijesiti, umjesto dosadasnjih 25 igraca od kojih je ovih 11 bilo nizasta, ali ih je nazalost vecina igrala! Ako ovo Zvezda uradi bice sampion, osvojice domaci kup i uci medju 4 u Evropi!!! Ako ovo ne uradi, izgubice titulu, nece osvojiti kup i ispasce odmah na proljece u Evropi i znace se kakva je Uprava, tj znace se da ne zeli uspjeh Zvezdi vec svom dzepu. Vrlo jednostavno! Upravo od tebe zavisi. Pojacanja koja sam naveo nije tesko dovesti! Sad ili nikad, jer nicija do zore ne gori!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA