Očajan teren u Novom Pazaru kumovao "nuli", Voždovac se kući vraća s bodom u džepu

Nije ni bilo šta da se vidi ovde na ovom meču

  • 0
Aleksandar Linta, FK Voždovac Foto: MN Press

Fudbaleri Novog Pazara i Voždovca odigrali su svoj odloženi meč 20. kola Superlige Srbije u kom su remizirali bez golova. Ovim bodom domaća ekipa Novog Pazara je uspela da se skloni sa poslednjeg mesta, ali ovom negledljivom meču je kumovao očajan teren koji je zadesio obe ekipe.

Sneg kao da je iznenadio doslovno celu državu, pomerio je utakmice, ali čak i uz to odlaganje tereni nisu mogli da se vrate u koliko-toliko dobro stanje, već su fudbaleri morali da se "valjaju u blatu".

Zbog takvih uslova, uopšte i ne čudi zašto su fudbaleri ove dve ekipe odigrali bez golova i zašto nisu mogli da pruže spektakl navijačima na stadionu, ali i onima kraj malih ekrana. Koliko je loš bio teren u Novom Pazaru govori i tvit administratora ekipe "s Krova".

Sve u svemu, ovim bodom ne mogu biti zadovoljni ni jedni ni drugi, pošto je Novi Pazar uspeo da se izjednači na poslednjem mestu na tabeli sa Radničkim i Metalcem (koji ima meč manje), dok je Voždovac ostao na osmoj poziciji sa istim brojem bodova kao i TSC.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Voždovcu nije sviran penal protiv Crvene zvezde? Sporna situacija na Marakani

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA