Majstorija bivšeg igrača Zvezde, i Tedić ga nekako ugurao posle 24 meča

Doduše, prvi napadač mlade reprezentacije Srbije i dalje ne zna za pogodak u prvenstvu s obzirom na to da je pogodio mrežu u Kupu

  • 0

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić izveo je pravu malu majstoriju u pobedi svog Cvolea protiv Mastrihta u 1/6 finala Kupa Holandije!

Adžić je u 63. minutu, pri rezultatu 2:0 za Cvole, obišao svog čuvara kao čunj na parkingu, ušao u kazneni prostor i udarcem pod prečku praktično rešio pitanje pobednika. Krilnom napadaču je ovo, inače, bio prvi gol u sezoni, a vredi pomenuti i da je bio asistent kod drugog pogotka svog tima.

Osim Adžića, gol za Cvole napokon je postigao i Slobodan Tedić kom su trebale 24 zvanične utakmice (računajući i prošlu sezonu) da se upiše u strelce. Tedić je na početku ove sezone bio standardan, ali je na poslednja četiri meča odigrao samo 67 minuta.

Šansu u Kupu je, eto, iskoristio i u 70. minutu je nekako ugurao loptu iza leđa golmana Mastrihta. Međutim, u prvenstvu je poslednji put bio strelac 3. aprila protiv Sparte iz Roterdama. Što se tiče lige, Cvole je zakucan za dno sa samo šest osvojenih bodova, osam manje od sigurne zone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA