≫ 

Ova priča ipak nema srećan kraj: Inter raskida ugovor sa Kristijanom Eriksenom

Ruku na srce, ovakva odluka je bila i očekivana

  • 0
FC FK Inter Milan Foto: Tanjug/AP

Jedna od najpotresnijih fudbalskih priča u istoriji ove igre nije dobila najsrećniji, ali je dobila kraj koji odgovara i jednoj i drugoj strani. Inter iz Milana i Kristijan Eriksen će sporazumno raskinuti ugovor, prenose italijanski mediji.

Danski fudbaler je letos, tokom Evropskog prvenstva, doživeo srčani udar na terenu i skoro svi prisutni gledaoci, fudbaleri, ali i oni kraj malih ekrana su se uplašili za njegov život. Brzom reakcijom saigrača, ali i doktorske ekipe, on je reanimiran, ubrzo i operisan, te je mogao da nastavi s normalnim životom.

Ipak, njemu je ugrađen uređaj za regulisanje rada srca, koji nije dozvoljen u italijanskoj Seriji A, te je bilo pitanje vremena kada će on napustiti Inter i otići u penziju, ili čak i u neki drugi klub. Ovih dana će se ispuniti bar jedan deo te "sudbine", pošto Gazeta prenosi da su fudbaler i Inter na korak od sporazumnog raskida.

Posle ove odluke se ostavlja pitanje, da li će Eriksen otići u penziju ili će pak odlučiti da potpiše za neki klub i pokuša da revitalizuje svoju karijeru.

Video: I Eriksen je pogodio, za više nego ubedljivo vođstvo Totenhema

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA