Lazetić: "Zvezda je najteži mogući protivnik, ali ne predajemo se unapred"

Trener TSC-a ističe da maksimalno motivisani ulaze u meč sa aktuelnim šampionom

  • 6
ZARKO LAZETIC Foto: MN Press

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić izjavio je da se raduje utakmici protiv Crvene zvezde koju njegov tim dočekuje na TSC areni u Bačkoj Topoli u okviru 21. kola u Superlige (četvrtak, 16.05).

- Svi znamo šta Crvena zvezda predstavlja u domaćem fudbalu. Aktuelni su šampion, postigli su ozbiljne rezultate u Evropi i svesni smo da nas čeka najteža moguća utakmica protiv šampiona, tako da sa maksimalnim respektom ulazimo u predstojeći meč - rekao je Lazetić u najavi utakmice.

On je naglasio da Zvezda ima igrače koji se tokom utakmice lako prilagođavaju protivniku i lako menjaju formacije i način igre.

- Svestan sam da će nam biti izuzetno teško da ugrozimo Zvezdu, ozbiljan su protivnik sa individualcima koji u svakom trenutku mogu da reše meč, ali nećemo se predati unapred. Uz dobar pristup kakav imamo na treninzima i kakav smo imali na utakmicama koje sam sa klubom do sada odigrao pokušaćemo da dođemo do našeg cilja, a to su dobra igra i dobar rezultat - dodao je Lazetić.

Golman Nenad Filipović je takođe istakao da je kvalitet protivnika neosporan, pogotovu što je Crvena zvezda ekipa koja je u Evropi iza sebe ostavila klubove kakvi su Braga, Ludogorec i Mitjiland.

- U Ligi Evrope su bili fenomenalni, a po meni i u prvenstvu igraju odlično. Naravno, dešavaju se kiksevi svima pa i Zvezdi, ali mislim da i kod nas treba da bude normalno da svaki klub, pa i najbolji, može ponekad da izgubi ili odigra nerešeno. Ne iznenađuje me rezultat koji je Zvezda imala protiv Radnika iz Surdulice. Mi prvenstveno gledamo sebe i svoje redove. Verujem da smo se konačno vratili na pravi, pobednički kolosek na kome i treba da budemo. U sutrašnjem meču ćemo dati sve od sebe da se prikažemo u najboljem svetlu, da na domaćem terenu odigramo dobro i obradujemo navijače - rekao je Filipović.

TSC je trenutno 8. na tabeli sa 26 osvojenih bodova, dok je Crvena zvezda druga sa 51 bodom.

Video: Dragović potišten posle kiksa: Pogledajte reakciju asa Zvezde nakon remija sa Radnikom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marconeli

    15. decembar 2021 | 12:44

    hahah a zvezda prosle godine nije izgubila nijedan mec. i tako vec godinama. i sad se zale na regularnost.

  • Nikola

    15. decembar 2021 | 12:50

    Hajde Lazetiću kao nikad pre! Tvoji grobari očekuju najmanje dodatna dva boda prednosti na tabeli u konačnom pohodu na titulu.

  • Baxter

    15. decembar 2021 | 12:13

    Pa normalno je da se kiksne ali Partizan izgleda jaci od PSGa i Sitija zajedno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA